X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dwa ciałka żółte
Odpowiedz

Dwa ciałka żółte

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liliili Koleżanka

Wysłany: 21 października 2022, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj na pierwszej wizycie (5tyd) i lekarz zauważył dwa ciałka żółte ake jeden zarodek w macicy. Boję się bo mówił o możliwości, że drugi mógł zagnieździć się w jajnikach... Miał ktoś taką sytuację?

• cslza Autorytet

Wysłany: 26 października 2022, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie sprawdził jajników? Mogło się też zdarzyć, że tylko jeden się zagnieździł lub drugi dobrze się chowa :) idź na USG za tydzień, wtedy już będzie widać co i jak. U mnie w brzuchu bliźniaki, na początku były 2 pęcherzyki ciążowe, ale 1 zarodek. Często jednak ten drugi zarodek widać dopiero później.

31.01.2018 Synek 👦 40+3
    7tc [*] 04.2022
    25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ