SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr dziwna wydzielina po luteinie
Odpowiedz

dziwna wydzielina po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulina502 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy zdarzyło wam się, że po luteinie dopochwowej miałyście serowatą wydzielinę jak przy grzybicy? Jak wcześniej brałam luteinę 50 mg to miałam dużo płynnej wydzieliny a od zeszłego tygodnia biorę luteinę 100 mg ( trochę większe tabletki) ze względu na odstawienie duphastonu i mniej więcej od tego czasu mam sporo takiej gęstej, serowatej wydzieliny a nie mam żadnych innych objawów grzybicy typu świąd czy pieczenie i zastanawiam się czy ta luteina po rozpuszczeniu wypływa ze śluzem stąd taki grudkowaty, ale jest naprawdę gęsty..

km5stv73dz23t84d.png

ckais65g4jw1ph1s.png
  • kowieczka Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to są resztki tabletek, także nie przejmuj się ;) ja codziennie rano jak się budzę witam resztki z poprzedniego dnia ( a biorę 3x1 100 mg).

relgdf9hrp5i882w.png
  • paulina502 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak właśnie podejrzewałam :)

km5stv73dz23t84d.png

ckais65g4jw1ph1s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ