X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Gdzie na usg w Poznaniu? Pomocy!
Odpowiedz

Gdzie na usg w Poznaniu? Pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • criekietka Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w was siła! Poradzicie mi gdzie znajdę dobrego lekarza od usg w Poznaniu? Mam zagrożona ciaze... 6 tydzień i chce to skonsultować u innego lekarza, gdzie najlepiej się udać? Pomóżcie! 🙏

• Pom-pon Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    criekietka wrote:
    Dziewczyny w was siła! Poradzicie mi gdzie znajdę dobrego lekarza od usg w Poznaniu? Mam zagrożona ciaze... 6 tydzień i chce to skonsultować u innego lekarza, gdzie najlepiej się udać? Pomóżcie! 🙏

Dr Piotr Szymański klinika MedArt.
    Wysokiej klasy specjalista w badaniach prenatalnych.

2 IUI 1/ 2019 - 15 dpo hcg 527
    MedArt Poznań
    9R3tp2.png

8/2018 <3 <3 (*)
  • criekietka Znajoma

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za informacje.

• Anja3112 Debiutantka

Wysłany: 8 kwietnia 2019, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.znanylekarz.pl/wieslaw-blumski/ginekolog-anestezjolog-lekarz-medycyny-estetycznej/suchy-las?filter=pozytywne#tab=profile-reviews

• criekietka Znajoma

Wysłany: 9 kwietnia 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ