Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
termin wychodzi na poczatek października, teraz pozostaje tylko ściskać kciuki żeby było dobrze
szkoda że uciekłyscie, myslalam ze bedę Was podczytywać
trzymam kciuki za maluchy, też mam nadzieję że wszystko ok z Waszymiwianna, agusza lubią tę wiadomość
-
Campari, w sensie teraz problemy wagi światowej związane z kolorem kupy?
samopoczucie praktycznie idealne, piersi trochę jeszcze bolą ale objawy jakie miałam generalnie z dnia na dzień zanikły wiec poszłam sprawdzić. właśnie wróciłam od lekarza, 8 tydzień leci już, wszystko ok, gdzieś tam tylko z tyłu głowy panika bo mniej więcej na tym etapie odpadłam no ale mocno staram się nie nakręcać
pozdrowienia dla grudniówek i powodzenia :*
-
Ech...kolor kupy to akurat nasze najmniejsze zmartwienie ale już sama niedługo dołączysz do klubu zombie ;-)i będziesz wiedziała o czym mówię. Zobaczysz co to ,,dziąsło" i ,,latające ręce" Miejmy nadzieję, że kryzys pt: po co mi to było Cię ominie. Życzę z całego serca Zobaczysz, będzie super
Shantelle, Tysia :), agusza lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się.
Płacz, dziąsła.... Rączki...Każda z nas miała to : po co mi to było. Na szczęście każdej z nas zbliża się trzeci miesiąc posiadania dziecia także sjwst chyba pozwoli coraz lepiej.
Pampcia, nic się nie martw. Będzie dobrze , musisz myśleć pozytywnie;)
-
nie wiem czy mnie kryzys ominie aczkolwiek naprawdę licze sie z tym ze bedzie ciężko, wystarczy że wszystkie młode mamy naokoło mnie mówią jak jest ciężko więc nigdy się nie łudziłam że moje będzie przesypiać wzorowo całe noce
no ja już tak mam ze zawsze się nastawiam na najgorsze
-