X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • Pampcia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    termin wychodzi na poczatek października, teraz pozostaje tylko ściskać kciuki żeby było dobrze
    szkoda że uciekłyscie, myslalam ze bedę Was podczytywać :P
    trzymam kciuki za maluchy, też mam nadzieję że wszystko ok z Waszymi :)

wianna, agusza lubią tę wiadomość

f2w3dqk3604phf94.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Cieszę się że wróciłaś :)
    Owszem, nasze forum było bi jest wyjątkowe :) nie ma jadu i gównoburzy;)
    A jak się czujesz?
    Do października szybko zleci, dawaj znać jak się miewasz!!:)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak, to było wyjątkowe forum i jest super grupa :-) Pampcia, nie poznałyśmy się, bo późno dołączyłam, ale życzę powodzenia i spokojnej ciąży. A pół żartem pół serio-podczytywanie nas mogłoby grozić dużym zniechęceniem i stresem więc może lepiej nie ;-)

r9bzabd.png
  • Pampcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Campari, w sensie teraz problemy wagi światowej związane z kolorem kupy? :P

samopoczucie praktycznie idealne, piersi trochę jeszcze bolą ale objawy jakie miałam generalnie z dnia na dzień zanikły wiec poszłam sprawdzić. właśnie wróciłam od lekarza, 8 tydzień leci już, wszystko ok, gdzieś tam tylko z tyłu głowy panika bo mniej więcej na tym etapie odpadłam no ale mocno staram się nie nakręcać :)

pozdrowienia dla grudniówek i powodzenia :*

f2w3dqk3604phf94.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech...kolor kupy to akurat nasze najmniejsze zmartwienie ;-) ale już sama niedługo dołączysz do klubu zombie ;-)i będziesz wiedziała o czym mówię. Zobaczysz co to ,,dziąsło" i ,,latające ręce" :-) :-) :-) Miejmy nadzieję, że kryzys pt: po co mi to było Cię ominie. Życzę z całego serca :-) Zobaczysz, będzie super ;-)

Shantelle, Tysia :), agusza lubią tę wiadomość

r9bzabd.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się.
    Płacz, dziąsła.... Rączki...Każda z nas miała to : po co mi to było. Na szczęście każdej z nas zbliża się trzeci miesiąc posiadania dziecia także sjwst chyba pozwoli coraz lepiej.
    Pampcia, nic się nie martw. Będzie dobrze , musisz myśleć pozytywnie;)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już myślałam ze na forum nikt się nie udziela a tu proszę, miłe zaskoczenie :)
    przez te wszystkie nerwy i stresy to chyba kazda początkujaca mamuśka musi przejść . Nie da się tego uniknąć ale za to uśmiech dziecka wszystko wynagradza :)

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle tak apropo to teraz zauważyłam :D w porę ze nie dodałaś mnie do rozpakowanych :D z 12 grudnia :D

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz,masz ;)

Tysia :) lubi tę wiadomość

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Pampcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy mnie kryzys ominie aczkolwiek naprawdę licze sie z tym ze bedzie ciężko, wystarczy że wszystkie młode mamy naokoło mnie mówią jak jest ciężko więc nigdy się nie łudziłam że moje będzie przesypiać wzorowo całe noce ;)
    no ja już tak mam ze zawsze się nastawiam na najgorsze :P

f2w3dqk3604phf94.png
  • Pampcia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 21:15

f2w3dqk3604phf94.png
‹‹ 444 445 446 447 448
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ