Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas znowu ryk do 24. A myślałam że będzie już lepiej, że leki działają, kolki mijają... Ale jednak nie. Cóż, odbiera mi to siły, czasami już nie mogę nerwowo ale muszę być silna
Ale.... Chciałabym Wam życzyć wspaniałego 2017 roku. Aby się nam marzenia spełniały i aby nasz dzieci rosły zdrowie i uśmiechnięte.
Abyśmy my miały siłę i radość.
Życzę Wam najlepszości ❤
-
Shantelle współczuję nie wiem jak Ty to znosisz, nasz mały płacze mało, ale jak już się zanosi to serce mi pęka...a co dopiero kilka godzin. Życzę Tobie szczególnie 2017 roku bez kolek.
Dziewczyny, wszystkim życzę magicznego pierwszego roku z maluchami. Oby płaczu było jak najmniej, a dupki zawsze zdrowe przesyłam Wam wszystkim sylwestrowe buziaki i życzę szampańskiej zabawy w przewijanie i usypianie Piccolo zmrożone?Shantelle lubi tę wiadomość
-
Nasca wrote:Ale jak nie zdąży w grudniu, to chyba nie będziecie mnie wywalać z forum grudniówek??? Plis, plis, plis, plis, plis
Framtid - gratulacje!
Nasca dziękuje! wszystko sie rak szybko potoczyło ze nie nadążam urodziłam 23 grudnia o 2 w nocy 25go wypisali nas do domku gdzie było mi cieżko sie odnaleźć. Dopiero teraz po prawie tygodniu, ogarnelam sie i weszłam w końcu na forum (tak to tylko fb od czasu do czasu)
No i jeżeli jeszcze nie urodziłaś to wciąż masz szanse zostać grudniowką, dokładnie 3,5 godziny hah a jeśli dzidzia sie uprze być ze stycznia to my i tak Cię tutaj zatrzymujemy i koniec kropka żadnego wywalania!
Btw. Najlepszego na ten nowy rok dla wszystkich grudnióweczek! Niech ten 2017 będzie dla nas pełen pięknych chwil spędzonych z naszymi maluszkami -
Hej dziewczyny mam nadzieje ze nie przeszkodzie wam moimi pytaniami i moja obecnością mianowicie mam problem otóż 5 grudnia miałam ostatnią miesiączkę, robiłam to z partnerem kilka dni przed ovulka w trakcie i przed zawsze z końcem w środku, dziś powinnam dostać okresu ale go nie było i się nie zanosi, zrobiłam test około 17 i jest!... różowy cień drugiej kreski, martwi mnie jednakwwysokość szyjki jest nisko dosyć twarda i zamknięta i taka jakąś hmm okraglutka. Pomocy!!! Czy to ciąża czy jakaś inna głupotka
-
Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla Was dziewczyny i dla Waszych maluszków! Shantelle, oby mały już tak nie płakał, Campari, żeby dupka zawsze zdrowa była
My o północy piliśmy Piccolo wiśniowy, zapaliliśmy zimne ognie i oglądaliśmy z okna fajerwerki Mała obudziła się przed północą. To był wyjątkowy Sylwester
Verrulka, jeśli jest druga kreska to ciąża na bank Zrób sobie test rano, kreska powinna być wyraźniejsza. No i najlepiej zrób betę 2 razy - to Ci da pewność PowodzeniaCampari, Shantelle lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Dziękuję za życzenia, oby się spełniło
Mały usypia z nami w łóżku ładnie i do tego jak puszczamy z komórki szum suszarki....W łóżeczku kwęka po kilku minutach... Kurde, boję się że się przyzwyczaić ale co zrobić jak dziecko śpi wtedy?? I Nawet ze smokiem, wszystko nie tak, jak miało
Riri a jak u Was? Karmisz kp?
-
Shantelle, my stwierdziliśmy, że zakup łóżeczka to wyrzucona kasa
Ja dziś w miarę wyspana-na kanapie, a mąż co godzinę przebierał tetrę. Pralka chodzi non stop-no mam PRL z początkiem 2017 ostatecznie okaże się że mamy eko-dupkę w pieluchach wielokrotnego użytkuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 12:50
-
Izieth wrote:Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla Was dziewczyny i dla Waszych maluszków! Shantelle, oby mały już tak nie płakał, Campari, żeby dupka zawsze zdrowa była
My o północy piliśmy Piccolo wiśniowy, zapaliliśmy zimne ognie i oglądaliśmy z okna fajerwerki Mała obudziła się przed północą. To był wyjątkowy Sylwester
Verrulka, jeśli jest druga kreska to ciąża na bank Zrób sobie test rano, kreska powinna być wyraźniejsza. No i najlepiej zrób betę 2 razy - to Ci da pewność Powodzenia
Zrobiłam dziś rano i druga kreska rzeczywiście jest grubsza o wyraźniejsza, dodatek ten test był innej firmy niż wczorajszy wiec to oznacza jedno -
My na sylwestra zostawiliśmy małego z babcia
I sami wybraliśmy sie na domoweczke ze znajomymi
Tyle ze mamusia musiała sie zadowolić jednym piwkiem i to radlerkiem.
Bo niestety nie udało mi sie odciągnąć mleczka zeby nakarmić małego przez 24 h.
Ale i tak fajnie sie było wyrwać
Nasz mały odpukać tylko śpi, je puszcza baki i załatwia swoje potrzeby:)
Śpi gdzie sie go położy:)
Mniej jednak jak dostanie chociaż 5 ml za mało to jest wrzask jak nie wiem.
Ale jak doje swoje to odrazu oczka zamknięte i śpi
Takze odpukać złote dziecko poki co -
Hej! Pomyślności na ten nowy rok!!!
My sylwestra spędziliśmy u mojej siostry ciążowej Pierwsza nocka poza domem raczej nie zrobiła wrażenia na Synku bo spał tak jak zawsze, o północy zostaliśmy we dwójkę, przytulajac się i calujac, mamusia oczywiście ryczala ze szczęścia reszta ekipy robiła nam pokaz fajerwerkowy przespałam tylko z 4 godziny, bo impreza do rana Synek spał a rodzice balowali zamiast wypoczywać więc dziś padnięta jestem, mam nadzieję, że będę czuwalam jednak trochę, bo ostatnio to mąż mnie budzi, żebym Igusia nakarmiła hahaIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ej dobra, już mi zauroczylyscie dziecko dziś nie do poznania, krótkie dwie drzemki i jakiś taki ogólnie niespokojny, nie to że płacze ale tylko albo smok albo cyc bo inaczej nerwa...
Campari minie na pewno, swoje musi odplakac i odkrzycZec, potem będzie się śmiał w głos i będziesz się wkurzac, że nie zdążyłas tego nagraćIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm