Interpretacja testu ciążowego
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny
Piszę tutaj bo jesteście zaprawione w bojach i już pewnie po różnych sytuacjach:)
Chodzi mi o interpretację...testu ciążowego.
Czy zdarzyło się tym, które są obecnie w ciąży, że na teście ciążowym pojawiła sie dosć wyraźnia druga kreska ale widoczna tylko pod światło?
Dziwna historia, miała któraś z Was coś takiego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj nie nie.
Nie chcę za wcześnie robić bety. Zmiane testu siusianego z pozytyw na negatyw jakos zniosę- mogą byc błedne itp. Krew ewidentnie pokaze co i jak.
Poprzednia ciąża była biochemiczna i tylko niepotrzebnie się nakręciłam, zrobiłam za wcześnie, nie utrzymało się i potem wiadomo...Teraz beta bedzie robiona / jesli @ nie bedzie/ co najmniej tydzien po @.
Chciałam tylko poznać Wasze opinie przyszłe mamuśki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój pierwszy test również był taki jak piszesz - oczywiście zrobiony przed czasem z braku cierpliwości. Nie brałam jednak jego za pozytywnego, lecz bardziej jako zwidy i byłam nastawiona na nie, bo wszystkie moje dolegliwości wskazywały raczej na zbliżającą się miesiączkę. W dniu kiedy jednak nie przyszła i powtórzyłam test krecha była już wyraźna ale nadal dość jasna
-
nick nieaktualnyFajnie:)
Zastanawia mnie tylko dlaczego ta krecha jest tak wyraznie widoczna pod swiatło, a na zewnątrz nic nie wyszło.
Może faktycznie jakiś feler. Bo wydaje mi się że gdyby coś było to nawet bez swiatła bylby chociaz cien cienia.
Robiłam tez test z popoludniowego siusiania wiec pewnie tez mniej wiarygodny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj kochana po tej biochemicznej to ja juz sama nie wiem jak ten moj cykl bedzie wygladał.
Jeśli wszystko jest jak powinno to za jakies 6-7 dni.
Fajnie by było jakby się udało tym razem:)
Miałam tez wyjatkowo szybka implantację- w 4 dniu/ choc wykres pokazuje inaczej ja ewidentnie czułam kiedy mam owulację i kiedy implantację.
Z tego akurat sie cieszę, bo podobno im szybsza, tym wieksze prawdopodobienstwo że ciąża sie utrzyma.
No i według moich wyliczen dzis jest 4 dzien po implantacji, a testy ciazowe z czułoscia 25 pokazuja kreski jakos 5-7 dni po, więc przyjdzie mi jeszcze chwilke poczekać