Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr jednodniowe plamienie
Odpowiedz

jednodniowe plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania2071 Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może któraś z Was tak miała? W poniedziałek wieczorem miałam różowe plamienie, we wtorek tylko parę pomarańczowych kropek, wieczorem ustało. Poczekałam do dziś i nie pojechałam na IP. Minęło. Mam nadzieję, że źle nie zrobiłam. Dodam, że w te dwa dni miałam bardzo dużo stresujących sytuacji, dużo załatwień, dużo chodziłam i musiałam zrobić sama autem ponad 500 km.

f2w3pc0z30b8gt3t.png
  • pakima Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalne to jest możesz plamić nieustatnie jak ja o 3 miesiąca łącznie, jednak należy znaleźć przyczynę w moim przypadku to był polip, wchłonął się do 3 miesiąca.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pakima, jak wyglądał to plamienie, którego przyczyną był polip?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ