Kalkulator ciąży...
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina Grudzień wrote:Monika8411 ostatnia miesiączke miałam 17.08.2017. czyli od tej daty do dzisiejszej liczyć tygodnie?
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Karolinka181808 wrote:Ostatnia miesiaczke miałam 01.09 czy beta 170 nie jest za mała? Pomóżcie dziewczyny
a po drugie nie czytaj negatywnych rzeczy, bo niepotrzebnie się nakręcasz i stresujesz, a to może tylko zaszkodzić. Ciesz się pozytywnym wynikiem i nastaw, że będzie dobrze. O ile lekarz nie zaleci, radze nie biegać na betę, bo to również niepotrzebne nerwy.
według ostatniej miesiączki jesteś teraz w 5 tygodniu ciąży, na wizycie 06.10 powinno być widać pęcherzyk ciążowy.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 18:45
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
paulina grudzien
Jesli miesiaczke ostatnia mialas 17.08 to jestes w 7tygodniu a dokladniej 6tydzien i 4 dzien wiec spokojnie juz mozna isc na wizyte zobaczyc zarodek:)
ja bylam w 6t1d i byl pecherzyk z cialkiem zoltym i zarodek z echem serca, teraz czekam niecierpliwie na wizyte i mam nadzieje ze uslysze upragnione serduszko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 21:27
monik84111 -
Paulina Grudzień wrote:Poleci któraś z was jakąś stronę z dokładnym i realnym kalkulatorem ciąży??? Bawiła się któraś z was w to? Hehe
Bawic sie w to? to jest cos zabawnego??? kazda kobieta powinna wiedziec w ktorym tygodniu ciązy jest. A kalkulatorow w internecie milion, wystarczy sprawdzic. I kazdy jest taki sam.monik84111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyrost jak najbardziej prawidlowy, ciezko stwierdzic przy tak nieregularnej miesiaczce i bez innych obserwacji kiedy byla owu. Tygodnie ciąży liczy się od ostatniej miesiączki, serduszko jest widziane chyba zwykle koło 7-8 tygodnia, ale w tym przypadku biorąc pod uwagę pozna owu może być widac np. około 9 tygodnia