Kiedy pierwszy pozytywny wynik testu plytkowego
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Chciałam zapytać jak to było u was? Kiedy test płytkowy wyszedł wam pozytywny będąc już w ciąży? Ja robiłam beta hcg pierwsza wyszła 7,33 druga po 48h poniżej 1.... Miesiączka mi się spóźnia a testy płytkowe negatywne.... Tak bardzo chcemy mieć z mężem dziecko...Paula.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyczajona wrote:Od zawsze polecam test ciążowy z krwi. Sama na sobie doświadczyłam, że mimo dodatniego bHcg, test płytkowy wyszedł negatywny. Koleżankom też nie wykazał wyniku dodatniego. Także spokojnie. Najlepiej zrobić test z krwi
Pozdrawiam
-
Paulina
Razem z dziewczynami wczesniej w innych postach pisałysmy Ci rady dotyczace diagnostyki jaka wedlug nas powinnas zrobic, wiec przykro mi bardzo ale niepowinnas sie zamartwiac na zapas, bo żadna kobieta cie to nie zdiagnozuje, bo kazda jest inna jedna zajdzie łatwo w ciaze, druga musi powalczyc , Ty starasz sie juz bardzo dlugo wiec pora na diagnozowanie przyczyn niepowodzen .powodzeniamonik84111 -
Ok, a jeśli mogę tu zadać pytanie. Druga ciąża, test ciążowy negatywny, beta 0,1, a dwa dni późnije podczas badania kontrolnego u ginekologa na USG widać pęcherzyk 4,2mm Dzień później test ciążowy megatywny dalej O co chodzi ?
Zaznaczam, że karta ciąży została przez lekarza założona, ale dziwi mnie kolejnośćinformajci o ciąży.
Pierwsza ciąża książkowo- test pozytywny, beta wysoka, USG potwierdziło