Kiedy pierwszy pozytywny wynik testu plytkowego
-
WIADOMOŚĆ
-
8 dni po owulacji, na tydzieńnprzed terminem miesiączki, to była bladziutka kreska widoczna dopiero po godzinie.
-
Ja dzień przed spodziewaną miesiączką zobaczyłam takiego bladziocha, że na początku nie wierzyłam, że to nie zwidy. Bety jeszcze nie robiłam, termin usg za 10 dni, to bedzie poczatek 8 tygodnia wg ostatniej miesiączki ale miałam długie cykle, ovu w 20dc więc ciąża na 100% będzie młodsza. Mam jednak nadzieję, że serduszko będzie widać
Julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy test zrobilam 25 dni od ostatniej miesiaczki - wyszly dwie dwie kreski, druga bardzo blada ale widoczna. Nie dowierzalismy z mezem bo mam nueregularne cykle wahajace sie od 37 do nawet 70 dni! A to byla nasza pierwsza proba i udana. Tego sanego dnia kazalam kupic mezowi dwa rozne testy - wyszly rowniez pozytywne i tez bardzo blade. Po 5 dniach powtorzylam wynik i byly dwie grube krechy. Poszlam na bete wynik i dwa dni pozniej tez na bete i juz nie mialam watpliwosci w 6 tygodniu i 1 dniu ciazy uslyszalam serduszko naszego maleństwa - niesamowite przezycie. Powodzenia i trzymajcie sie cieplutko !
-
Hej dziewczyny. U nas starania o dzidzie trwały 10miesięcy. Testy owulacyjne nic nie pomagały. Co miesiąc testy sikane, wielkie nadzieje, a potem płacz przy okresie. Aż stwierdziłam co ma być to będzoe, testy owulacyjne poszły w odstawkę. No i udało się. 3dni przed spodzoewaną miesiączką zrobiłam test (cykle 30dniowe). Test o czułości 10. I druga słabsza kreska. Przez następne dwa dni ciemniała. W dniu spodziewanej miesiączki beta 364 i wielkie szczęscie. Dziś już skończone 13tygodni za nami, czyli wkraczamy w bezpieczny okres ciążyKlaudiaklaudia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny