X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kłucie w brzuchu podczas chodzenia
Odpowiedz

Kłucie w brzuchu podczas chodzenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mili88 Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem w 13 tc. Wczoraj po obiedzie odczułam niepokojący objaw. Podczas chodzenia czułam kłucie w prawej części brzucha. Mniej więcej w "połowie drogi" jajnika i pępka. Kłucie samoistnie ustąpiło. Myślałam, że może to wina ciężkostrawnego obiadu. Dziś ok południa sytuacja się powtórzyła. Kłuło podczas chodzenia oraz czułam delikatne ciągnięcie podczas schylania. Dolegliwość ustąpiła. Czy ten, nazwijmy to, dyskomfort, powinnam bezwzględnie zgłosić do lekarza czy jest to normalny objaw rozwijającej się ciąży?

08hk3iv.png
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moje oko to więzadła ja miałam ponadrywane i jak mnie zaczęło kuć to aż wystać nie mogłam radze kilka dni sie po oszczędzać i poleżec z tylkiem do gory :-) dodatkowo ja miałam dodane przez giną magnez

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 14:07

mili88 lubi tę wiadomość

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ