Kłucie w pośladku
-
Witam wszystkie zafasolkowane Panie. Obecnie jestem w 8 tygodniu ciąży ze standardowym pakietem czyli zmęczenie i nudności. Jest to moja 2 ciąża - poprzednia obumarła na podobnym etapie bez żadnych konkretnych sygnałów jak ból brzucha czy plamienie. Jedyne co mnie wówczas martwiło to uczucie kłucia w lewym pośladku - skomentowane przez lekarza jako rozciągająca się macica lub jakieś zwyrodnienie kręgosłupa. Ból odszedł po zabiegu łyżeczkowania. Jednak powrócił również w tej ciąży - czy również Wam towarzyszy niekiedy uczucie szpilek w pośladku ???
-
Nie,pierwszy raz się z tym spotykam
-
Ostatnio zauważyłam , że miewam lekkie kłucia w podbrzuszu z prawej strony. Jak myślicie jest to coś niepokojącego ?
-
nick nieaktualnyKikusia wrote:Ostatnio zauważyłam , że miewam lekkie kłucia w podbrzuszu z prawej strony. Jak myślicie jest to coś niepokojącego ?
Też się zaczęłam zastanawiać. Teoretycznie u mnie dopiero końcówka 4 tc, ale od wczoraj zaczął mnie pobolewać jakby prawy jajnik. Trochę mnie to niepokoi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam potworny ból prawego pośladka i uda - wyczytałam że to może być rwa kulszowa, która czesto pojawia się w ciąży niestety nie ma na to leku, tylko okłady i aktywnosc fizyczna (basen, spacery). Ja mam od zawsze problemy z kręgosłupem więc podejrzewam że w ciąży mi sie to nasili kilkukrotnie..
-