X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kosmetyki naturalne do pielęgnacji
Odpowiedz

Kosmetyki naturalne do pielęgnacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majka90 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Rynek oferuje nam wiele kosmetyków, mazi, kremów na rozstępy, ujędrniające, przeciw cellulitowi... co stosujecie do ciała aby uniknąć rozstępów ?
    Czy stosujecie kosmetyki naturalne ? Jesli tak to jakie ? Czy są bezpieczne ?

PRAWIEMAMA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie stosuję olej kokosowy. Jest bezpieczny. Później, przy większym brzuszku pomyśle nad czymś nowym.

• Majka90 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedź, a używałaś może masła kakaowego ?

PRAWIEMAMA
  • Majka90 Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I czy olej kokosowy nie przesusza Twojej skóry ?

PRAWIEMAMA
  • Zuuziia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam kolagenu naturalnego + balsamy na bazie kolagenu.
    Moja siostra używała i ani jednego rozstępu po ciąży nie miała :)

oar89jcgknh04rvx.png
    25.07.2018 🦊

• alimak:) Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuuziia możesz napisać jakiej firmy używasz ?

16udcsqvzxqksrgl.png

• Ewelenkaaa Nowa

Wysłany: 16 grudnia 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej też bym się chętnie dowiedziała więcej na temat naturalnego kolagenu i balsamu na jego bazie, obecnie używam kremów drogeryjnych ale nie mogę znieść ich zapachu. Po prostu koszmar i bez spinacza na nos się nie obchodzi :)

ckai9jcgqejax6wj.png
  • danna Nowa

Wysłany: 1 stycznia 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 stycznia 2018, 21:44

• Zuuziia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelenkaaa wrote:
    Hej też bym się chętnie dowiedziała więcej na temat naturalnego kolagenu i balsamu na jego bazie, obecnie używam kremów drogeryjnych ale nie mogę znieść ich zapachu. Po prostu koszmar i bez spinacza na nos się nie obchodzi :)

Naturalny kolagen z Colway, jest kosztowny ale teraz są promocje na niektóre produkty.

oar89jcgknh04rvx.png
    25.07.2018 🦊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ