X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Krew z nitkami krwi na przemian z brązowym plamieniem.
Odpowiedz

Krew z nitkami krwi na przemian z brązowym plamieniem.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • roxi_mamatrojki Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2023, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otóż sprawa wygląda tak.
    W piątek dowiedziałam się że jestem w ciąży po poronieniu samoistnym 5 marca .
    Dwie mocne kreski i radość i strach zarazem. Telefon do mojego lekarza i umówiona wizyta na wczoraj. W niedzielę plamienie z lekką krwią. Telefon do doktorka - duphostan dwie rano i jedna wieczorem. Wczoraj na USG zdrowe żywe dziecko z bijącym serduszkiem - 6/7 TC. Zalecenia Clexane plus duphostan zwiększona dawka do 4 razy dziennie . Dzisiaj nie wiem czy to po tym Clexane - rano czarne plamienie , teraz krew taka ciemna z nitkami nie jakiś skrzep czy coś takiego wielkiego . Boli jakichkolwiek brak.
    Boje się strasznie ...

👩🏻26l 🧔🏻31l

👩🏻‍❤️‍👨🏻+🧑🏻+👧🏻+🧑🏻=💗

06.11.16r - 3860g 💙
    27.03.18r - 3250g 💗
    23.03.20r - 3050g 💙
    01.11.22r - starania o 4 ❤️
    17.01.22r - ⏸️🤍
    06.02.22r - bliźniaki 🤍🤍
    17.02.22r - czworaczki 🤍🤍🤍🤍
    05.02.22r - Poronienie samoistne..💔
    11.03.22r - Antybiotyk+💉AntygenD
    14.04.23r - ⏸️💥😍
    17.04.23r - Żywe z bijącym serduszkiem maleństwo 🩷(6/7tc)🩷
    17.04.23r - Zalecenia duphostan💊 i Clexane💊(ze względu na plamienia i krwawienia)
    19.04.23r - 13,4.. 😓

💊 Acard 75mg 💊
    💊 Miovelia Nac 💊
    💊 Ovarin 💊
    💊 Wiesiołek 💊
    💊Nac 💊
    💊 Costagnus 💊
    💊 Witaminy 💊

🌸Macica przodozgięta 🌸

🌸 Czerpać z życia co najpiękniejsze i najlepsze, nie żałować , żyć tak by mieć co wspominać na staruszkowie lata 🌸💪
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ