X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr który to tydzień
Odpowiedz

który to tydzień

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam beta 14137 ktory to tydzień

Kiara12006
  • Viki Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka beta przeważnie jest w okolicy 6 tygodnia ciąży. Ja miałam ponad 3000 w 4 tygodniu.

Zapraszam na betabase.info. Tam masz takie informacje nawet co do dnia.

Tobie wychodzi że to 29 dpo. Czyli około 43 dc. Czyli mniej więcej 6 tydzień ciąży.
    Czyli zgadza Ci się z USG. Może ciąża młodsza?
    Ale najważniejszy jest przyrost. A nie sama wartość:)

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze byłam dziś na usg i tydzień temu bylo 5+6 a dziś tylko 6+0 i nadal brak serduszka lekarz tylko powiedział ze sa jakieś ruchy pepowinowe i zobaczymy czy cos z tego będzie ja mam dziś 40 dpo tylko od samego początku ciąża byla ok 2 tyg mniejsza. Tydzień temu zarodek mial 3.22mm a dziś 4.33 czyli troszkę podrosl. Nuewiem co o tym myśleć jutro mam powtórzyć bete

Kiara12006
  • Viki Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jutro się wszystko wyjaśni ;)

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ