X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Liczenie tygodnia ciąży
Odpowiedz

Liczenie tygodnia ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia944 Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny potrzebuję rady bo nie wiem jak to wszystko liczyć. Ostatni okres był 17.06 trwał około tygodnia (standard) cykle około 36 dni. Pierwszy test sikany pozytywny 28.07 cień cienia ale 29 i 30 coraz ciemniejsza kreska. 01.08 pierwsza beta 210 około 11:00 kolejna (z powodu wyjazdu 03.08) zrobiłam rowno po 24h po pierwszej tzn 02.08 wynik to 351. Z bety wychodzi 4-5 tydzień ciąży a z miesiączki prawie 7 tc? Proszę o wytłumaczenie tego bo ja już się martwię i nakręcam. Wizyta "dopiero" 10.08

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2022, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jesteś w 8 tygodniu. 7skoncxonych tygodni i 2 dni

• Mayla89 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca 2023, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak liczyć ciążę po in vitro? Punkcja 5 lipca, transfer 10 lipca, zarodek 5 dniowy

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayla słyszałam, że gino często liczy i tak od dnia miesiączki ale ja przy swoich wyliczeniach traktuje punkcje jako dzień owulacji. :)

🙋🏻‍♀️ 28 lat 🙋🏻‍♂️ 29 lat

AMH 5,03 ✅
    Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
    ❄️ 4.2.2. ✨

🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
    👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ