Mamuśie z terminem ma koniec września 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie dzisiaj po pierwszej wizycie
Ciąża prawidłowa piwrwsze zdjęcie malutkiej kruszynki. Teraz za 3 tyg kolejna. Ale wtedy już będzie większa noi serduszko. Grunt że wszystko w porządku. Uspokoiło mnie to. Termin na 21 września.
Finezja19 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
to ja się do Was dołączam
HCG:
14.01 130
17.01 470
24.01 7700
Według moich wyliczeń to 5t 3d. Czy na takim etapie u Was już coś było widać?
Ja byłam tydzień temu u lekarza (bardziej żeby sprawdzić co z lekami które wcześniej brałam niż żeby coś zobaczyć) i był tylko pęcherzyk ciążowy. dajcie znać w których dniach u Was było serce!Finezja19 lubi tę wiadomość
PCOS; 24 cykle starań
-
Ola_ wrote:Dziewczyny,
to ja się do Was dołączam
HCG:
14.01 130
17.01 470
24.01 7700
Według moich wyliczeń to 5t 3d. Czy na takim etapie u Was już coś było widać?
Ja byłam tydzień temu u lekarza (bardziej żeby sprawdzić co z lekami które wcześniej brałam niż żeby coś zobaczyć) i był tylko pęcherzyk ciążowy. dajcie znać w których dniach u Was było serce!
Hej, ja mam 5t2d
Ja byłam we wtorek na usg ale nic jeszcze nie było, nawet pęcherzyka, ale to był 4t6d, więc trochę za wcześnie.
We wtorek mam kolejną wizytę, aby wykluczyć ciąże pozamaciczną, ale jestem dobrej myśli i wiem, że już zobaczę moja kropeczkę - to będzie 5t6d
Dziś byłam na kolejnym beta hcg i czekam na wyniki
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Finezja19 wrote:Hej, ja mam 5t2d
Ja byłam we wtorek na usg ale nic jeszcze nie było, nawet pęcherzyka, ale to był 4t6d, więc trochę za wcześnie.
We wtorek mam kolejną wizytę, aby wykluczyć ciąże pozamaciczną, ale jestem dobrej myśli i wiem, że już zobaczę moja kropeczkę - to będzie 5t6d
Dziś byłam na kolejnym beta hcg i czekam na wyniki
Hej Finezja, widzę, że jesteśmy na niemal tym samym etapie
Ja idę do lekarza w środę, więc chwilę po Tobie. To Twoja pierwsze ciąża? Moja tak i jestem trochę przerażona. Jest też bardzo wyczekana bo staraliśmy się dwa lata i trochę się boję, żeby nic złego się nie stało. Przyrost hcg na razie super, więc jestem dobrej myśli.
Czy macie jakieś objawy już? Mdłości, przemęczenie?PCOS; 24 cykle starań
-
Ola_ wrote:Hej Finezja, widzę, że jesteśmy na niemal tym samym etapie
Ja idę do lekarza w środę, więc chwilę po Tobie. To Twoja pierwsze ciąża? Moja tak i jestem trochę przerażona. Jest też bardzo wyczekana bo staraliśmy się dwa lata i trochę się boję, żeby nic złego się nie stało. Przyrost hcg na razie super, więc jestem dobrej myśli.
Czy macie jakieś objawy już? Mdłości, przemęczenie?
Wysłałam Ci zaproszenie na prytwatną wiadomość, tam Ci wszytsko napiszę, żeby tu nie pisać 3 raz o sobie
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
U mnie dziś beta wyszła 9665,0
Ola_, dineh lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_ wrote:Hej Finezja, widzę, że jesteśmy na niemal tym samym etapie
Czy macie jakieś objawy już? Mdłości, przemęczenie?