Mamuśie z terminem ma koniec września 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny. Potrzebuję Waszej porady. Drugi dzień odczuwam dyskomfort w pochwie a dokładnie coś w rodzaju delikatnego ucisku przypominającego obecność tamponu... Czy któraś z Was tak miała?
Aktualnie koniec 10tc. Od początku ciąży biorę luteinę 2x1 z powodu poprzedniego poronienia. Innych niepokojących objawów nie mam, a wizyta dopiero jutro wieczorem -
nick nieaktualny_MMagda_ wrote:Cześć Dziewczyny. Potrzebuję Waszej porady. Drugi dzień odczuwam dyskomfort w pochwie a dokładnie coś w rodzaju delikatnego ucisku przypominającego obecność tamponu... Czy któraś z Was tak miała?
Aktualnie koniec 10tc. Od początku ciąży biorę luteinę 2x1 z powodu poprzedniego poronienia. Innych niepokojących objawów nie mam, a wizyta dopiero jutro wieczorem -
joe anna - Tak, chodzę prywatnie. Jutro wieczorem mam kolejną wizytę, ale dziś już nerwy się zaczęły że coś jest nie tak... Jestem juz po dwóch poronieniach dlatego dokładnie analizuję wszystko co się dzieje, ale takich objawów jeszcze nie miałam.
-
nick nieaktualny_MMagda_ wrote:joe anna - Tak, chodzę prywatnie. Jutro wieczorem mam kolejną wizytę, ale dziś już nerwy się zaczęły że coś jest nie tak... Jestem juz po dwóch poronieniach dlatego dokładnie analizuję wszystko co się dzieje, ale takich objawów jeszcze nie miałam.
-
nick nieaktualny
-
Kumen wrote:Hmm, to idziemy rowno. Moj termin przypada na 26 wrzesnia.
Hej też mam termin na 26 września początkowo był 28 ale na kolejnej wizycie po pomiarze ustalono na 26 niestety u mnie z ostatniej miesiączki nie dało się ustalić terminu, ponieważ były one bardzo nie regularne
[*] Kornelka - 01.09.2019 r. (36tc) ❤️
Zosia 🥰 - 20.06.2020 r. (36tc) -
nick nieaktualny_MMagda_ wrote:joe anna - Tak, chodzę prywatnie. Jutro wieczorem mam kolejną wizytę, ale dziś już nerwy się zaczęły że coś jest nie tak... Jestem juz po dwóch poronieniach dlatego dokładnie analizuję wszystko co się dzieje, ale takich objawów jeszcze nie miałam.
-
nick nieaktualnyKarmelova23 wrote:Hej dziewczyny jest tutaj ktoś z Wrocławia i poleci ginekologa położnik na NFZ? Właśnie na tescie wyszły mi 2 kreski po 3 latach starań!!
-
nick nieaktualnyAnnaB. wrote:Hej też mam termin na 26 września początkowo był 28 ale na kolejnej wizycie po pomiarze ustalono na 26 niestety u mnie z ostatniej miesiączki nie dało się ustalić terminu, ponieważ były one bardzo nie regularne
zapraszam na facebook do grupy bede mamą w 2019 -