X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Męczący suchy kaszle
Odpowiedz

Męczący suchy kaszle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liliili Koleżanka

Wysłany: 16 października 2022, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w końcu udało mi się zajść w ciążę po 2 latach ale jak nie chorowałam rok tak na samym początku złapałam przeziebienie i kaszle już tydzień mimo, że biorę syrop z cebuli, drosetux inhalacje i tabletki fiorda :( jak myślicie czy taki kaszel gdzie aż brzuch się napina może zaszkodzić takiej malutkiej fasolce?

• Joannella Znajoma

Wysłany: 3 listopada 2022, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie również mam taka sama sytuacje. Po wielu nieudanych cyklach zaszłam w ciąże i teraz wg moich obliczeń jest 4-5 tydzień, ale jestem przeziębiona i mam bardzo suchy kaszel, ból gardła. Ponoć dopóki nie ma gorączki, to nie ma się czym martwić 🤞

🇬🇧
    👩 pcos, io
    👨‍💻 morfologia 0%, Oligoasthenoteratozoospermia
  • Liliili Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2022, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaszel mi przeszedł i nie zaszkodził. :) piłam syrop z cebuli, miodunke i drosetux. Widzę, że też mieliście morfologie 0%. Ile przed zajściem robiliście badania? Bo mąż 3 tyg.. Trochę się boję bo czytałam, że w takich przypadkach dziewczyny często poraniaja..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ