Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niski przyrost beta
Odpowiedz

Niski przyrost beta

Oceń ten wątek:
  • Claudynek Znajoma

Wysłany: 7 maja, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy ktoś jeszcze zagląda na ten wątek?
    Jestem 15 dni po zastrzyku ovitrelle (13 dni po owulacji). Pierwsza betę zrobiłam 13 dni po zastrzyku i wyszła 18,3 mlU/ml a dzisiaj tylko 25,6mlU/ml, czyli przyrost niecałe 40% ☹️ Myślicie że jest jeszcze nadzieja? Czy któraś z Was miała mały przyrost bety na początku i wszytko dobrze się skończyło?

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 8 maja, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudynek wrote:
    Cześć, czy ktoś jeszcze zagląda na ten wątek?
    Jestem 15 dni po zastrzyku ovitrelle (13 dni po owulacji). Pierwsza betę zrobiłam 13 dni po zastrzyku i wyszła 18,3 mlU/ml a dzisiaj tylko 25,6mlU/ml, czyli przyrost niecałe 40% ☹️ Myślicie że jest jeszcze nadzieja? Czy któraś z Was miała mały przyrost bety na początku i wszytko dobrze się skończyło?
    Ja mialam na poczatku dobre a przy 2000 przyrosty 30% . Bylo serduszko ale po tygodniu poronilam. Musisz czekac . 12 pierwszych tygodni jest najgorszych

Ona '89
    On '86

■niskie amh
    ■wysokie fsh

❤️ naturals grudzień 2025
    ♡ 9+2- 3cm
    ♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    ♡ 14 tc 🐨 92 gram
    ♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
    ♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
    ♡ 20+5 tc 🐹418g
    preg.png

Czekamy na Marcelinke 🩷
  • Ola220102 Debiutantka

Wysłany: 15 maja, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Szukam pokrzepiających historii, chociaż wiem, że może być ciężko. Pęcherzyk na USG 30.04 wielkości 21mm, nie wiem dokładnie kiedy była owulacja. Poniżej wyniki bety:
    11.05 17.6
    13.05 60
    15.05 99
    Czy jest któraś z podobna historia? Najpierw beta ładnie ruszyła, ostatni przyrost 66%. Nadal w normie, natomiast obawiam się, że zwiastuje to jedno. Jestem już po dwóch ciążach biochemicznych.

• Ola220102 Debiutantka

Wysłany: 15 maja, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kontynuując poprzedni wpis dodam, że progesteron utrzymuje się na poziomie +/-50 (bez żadnego wsparcia), ale nie wiem, czy ta informacja ma jakieś znaczenie :(

• Natkusia Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny cykl na stymulacji z 3 dawkami Ovitralle 🫣
    11.05 podwójna dawka Ovitralle wieczorem
    25.05 13dpo beta 147,4 (14 dni po zastrzykach)
    27.05 15dpo beta 241,4 przyrost 64%

Kalkulatory mówią w normie, a ja czuję taką niepewność, że masakra.. wiadomo, że jutro jeszcze polecę na betę.
    Ma nadzieję, że pierwsza beta miała w sobie jeszcze resztki Ovitralle i realnie przyrost jest większy 🙏🍀🐝

Co myślicie?

👩🏻‍🦰 '87 🧔🏻‍♂️ '84

08.2025 - start starań o trzecie szczęście
    10.2025 - biochem 💔

🥹 aktualnie 10 cykl starań
    w tym cyklu:
    Lametta, acc Optima 4-8dc
    3x Ovitralle
    Podwójna owulacja ✨✨

11-12dpo ⏸️ 🐝 zostań 🙏🥹🍀
    13dpo Beta 147,4 progesteron 44, Estriadol 441
    15dpo Beta 241,4 🙏🙏🍀

⏰ długość cyklu: 30-34 dni, późne owulacje
    (na stymulacji 28-29 dni)

Metformina, Dostinex
    Amh 1,48

mama:
    🧑🏼 2012
    🧑🏼 2014

👩🏼‍⚕️ midwife
‹‹ 42 43 44 45 46
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ