nowina o dzidziusiu. kiedy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Mam pytanie co do tego kiedy oznajmilyscie swoim rodzicom, tesciom, znajomym że spodziewacie się dziecka? U nas 6 tyd. O ciąży wiemy tylko My i moja mama - z nią jestem blisko mam bardzo dobry kontakt i wiem ze zawsze mi pomoże, doradzi.. Jak to było u Was?
-
nick nieaktualny
-
Mojemu M powiedziałam od razu jak zobaczyłam 2 kreski na teście ( jak wrócił z pracy) później zadzwoniłam do mamy i przyjaciółki a reszcie powiedziałam po pierwszym USG czyli jakoś w 4 tyg jak zobaczyłam maleńką kropkę
Nie chciało mi się czekać i siedzieć po ciuchu
-
nick nieaktualny
-
alexa wrote:Nas z mężem też korci Bardzo. ale chcemy poczekać do 9tyg musimy jakoś wytrzymać jak usłyszymy serduszko to już na pewno się nie powstrzymam.. Hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż wiedział od razu, rodzicom powiedzieliśmy w 8 tyg akurat wtedy miałam wizytę na której widziałam pięknie bijące serduszko od samego początku jak tylko się dowiedziałam ze jestem w ciąży z racji mojej pracy byłam na zwolnieniu lekarskim więc długo nie można było utrzymać tego w tajemnicy bo ile można wykorzystywać zaległy urlop
Szalona CZARNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mężowi też oczywiście Powiedziałam od razu 1 maja zrobiłam mu pobudke o 6 rano ja normalnie pracuje - fizycznie bo sprzątam po domkach zagranicą ale czuję się dobrze, mam dużo Energii to chyba nie ma żadnych przeciwwskazań. Nic mnie nie boli ale po pracy odpoczywam cały wieczór za to
-
Cześć dziewczyny My z mężem powiemy komu trzeba dopiero około 12 tygodnia po badaniach prenatalnych. Ale u nas jest inna sytuacja bo pierwszą ciąże straciliśmy w 16 tygodniu i jesteśmy teraz ostrożni. Jesteśmy w 7 tygodniu ciąży i jedyną osobą, która się domyśliła jest moja teściowa Więc ona wie i milczy jak grób. Badania prenatalne mam 10 czerwca więc musimy miesiąc jeszcze wytrzymać z nowiną
-
Szalona CZARNA wrote:Cześć dziewczyny My z mężem powiemy komu trzeba dopiero około 12 tygodnia po badaniach prenatalnych. Ale u nas jest inna sytuacja bo pierwszą ciąże straciliśmy w 16 tygodniu i jesteśmy teraz ostrożni. Jesteśmy w 7 tygodniu ciąży i jedyną osobą, która się domyśliła jest moja teściowa Więc ona wie i milczy jak grób. Badania prenatalne mam 10 czerwca więc musimy miesiąc jeszcze wytrzymać z nowiną
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
Mąż wiedział tego samego dnia Wysłałam mu smsa ze zdjęciem testu,bo akurat był "wyjechany" Mamie powiedziałam zaraz po nim. Paru bliskim znajomym i rodzinie Męża powiedzieliśmy po badaniach bety i progesteronu, jak wiedzieliśmy,że wyniki są bardzo dobre. A reszcie ludzików po wizycie serduszkowej
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Cześć dziewczyny My z mężem powiemy komu trzeba dopiero około 12 tygodnia po badaniach prenatalnych. Ale u nas jest inna sytuacja bo pierwszą ciąże straciliśmy w 16 tygodniu i jesteśmy teraz ostrożni. Jesteśmy w 7 tygodniu ciąży i jedyną osobą, która się domyśliła jest moja teściowa Więc ona wie i milczy jak grób. Badania prenatalne mam 10 czerwca więc musimy miesiąc jeszcze wytrzymać z nowiną
Moja teściowa to zaraz by latala i paplala ma prawo i lewo , my powiedzieliśmy w 8 tyg ale z zastrzeżeniem żeby na razie nikomu nie mówili bo to początek różnie bywa moja mama milczała jak grób a teściowa na drugi dzień pół szkoły a co za tym idzie trochę wsi wiedziało
Karmar widzę ten sam etap chociaż u mnie według ostatnich 3 wizyt ciaza starsza o 2 dni w wczoraj na wizycie tak Babel się zakrywal że nie dało rady mu tam zajrzeć i dalej żyje w niepewności chociaż od początku czuje ze chłopak i wszyscy mi to mówią ale zobaczymy za miesiąc mam polowkowe więc już mam nadzieję że będzie na tyle łaskawy że pokaże na razie wiem ze noszę 180 gram szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 06:22
karmar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas od razu powiedziałam wszystkim koleżankom,rodzinie...i sie skonczylo-poroniłam..a potem wszyscy z żalem patrzyli na mnie...i po co to? Od razu zaszlam w druga ciążę i tym razem wiedziała tylko moja mama,koleżanka, i ...szefowa w pracy:P A z reszta poczekalismy do momentu jak na usg będzie bilo serduszko..i...warto bylo czekać
-
Caramel, w pełni rozumiem przypadek z paplaniem mamy Moja mama jak się dowiedziała,to wszystkim powiedziała,chociaż prosiłam,by poczekała Nawet jak pojechała do mechanika na przegląd, to od razu się wygadała,że będzie babcią
Ja mam wizytę w poniedziałek, zobaczymy wtedy,na jakim etapie jest moje dziecię -
Ja najblizszym od razu a reszta po prenatalnych. Ale tak sie przyzwyczailam do tajemnicy ze teraz nadal nie mowie tylko patrze na nich z satysfakcja ze to tylko moja dzidzia;)marzec 2015 - okropna angina w początku ciąży - oby było dobrze
grudzień 2014 - laparoskopia kamicy żółciowej
czerwiec 2014 - laparoskopia torbieli jajnika
grudzień 2013 - (*) Kazik 12 tc
-
nick nieaktualny