Objawy 5-6 tydzień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizyta dopiero za dwa tygodnie, więc stwierdziłam, że będę sobie raz w tygodniu monitorować betę i progesteron, dla własnego spokoju.
04.04 beta 310
06.04 beta 619, progesteron 44
12.04 beta 7008, progesteron 28
Z tego co wyczytałam, to progesteron jest wydzielany pulsacyjnie, więc nie można tego odczytywać jako spadku i nie ma się czym martwić?
Nie wiem czy nie pójść w poniedziałek i kontrolnie go nie zbadać... -
nick nieaktualnyWitam Was dziewczyny:) dołączam do grupy.jestem w 5 tyg i tak samo jak koleżanka wyżej nie mam żadnych objawów. Tez mam pełno energii,zero senności, brzuch mnie nic nie boli od samego początku, biust przestał boleć.czy to jest normalne bo jest jeszcze wczesnie?dziś dzwonie do gina umówić się na 1 wizytę.
-
Viori wrote:Witam Was dziewczyny:) dołączam do grupy.jestem w 5 tyg i tak samo jak koleżanka wyżej nie mam żadnych objawów. Tez mam pełno energii,zero senności, brzuch mnie nic nie boli od samego początku, biust przestał boleć.czy to jest normalne bo jest jeszcze wczesnie?dziś dzwonie do gina umówić się na 1 wizytę.
-
Viori wrote:Witam Was dziewczyny:) dołączam do grupy.jestem w 5 tyg i tak samo jak koleżanka wyżej nie mam żadnych objawów. Tez mam pełno energii,zero senności, brzuch mnie nic nie boli od samego początku, biust przestał boleć.czy to jest normalne bo jest jeszcze wczesnie?dziś dzwonie do gina umówić się na 1 wizytę.
To norma - u mnie do 7-8 tygodnia jedynym objawem była podwyższona temperatura i delikatne rwanie w piersiach, ale delikatne. Dopiero potem rozkręciły się mdłości i miałam jazdę do drugiego trymestru -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mogę do Was dołączyć? również jestem. 5 tyg. Na wizycie jeszcze nie byłam, wybieram się we wtorek.
Z objawów tylko bóle podbrzusza i częste siku.
Co doktor robi na 1 wizycie po pozytywnym teście? USG brzuszne czy transwaginalne ?
-
M.Ż. wrote:Porównując inne wykresy i wpisy zaczynam się obawiać, czy z moja fasolka jest okej.. energii mam bardzo dużo, spać mi się wogóle nie chce, nie mam żadnych objawów.. Zaczynam się martwić
Badania we wtorek -
U mnie do ok.5tyg mega senność, spałam całymi dniami potem doszły mdłości, nie jestem w stanie otworzyć lodówki, za to mogę cały czas pomarańcze jeść dzidzia ma 9,4mm i jest serduszko. Aktualnie 6+5
-
Hej dziewczyny, dołączam do Was... jestem po 4 biochemicznych ciążach i dwóch pozamacicznych. 3.04. miałam transfer dwóch blastusiów. Moja beta wyglądała następująco:
10 dpt - 100
13 dpt - 496
14 dpt - 509
16 dpt - 1300
Po odebraniu wyniku z 14 dpt byłam załamana, beta prawie stała w niejscu. Umówiłam się do ginekologa a w międzyczasie przyszedł ostatni wynik. Na usg bliźnięta - wiek płodu 2t plus 1d. Jeden miał 3mm drugi 2mm. Licząc od miesiączki był to 5t+6d. Lekarz uprzedził, że może być tak, że jeden z bliźniaków obumarł ale wielkości na usg były ok i nic na to nie wskazywało. Obecnie jestem w połowie 6t i nie mam żadnych objawów... czasami tylko czuję ciągnięcie brzucha i temp mam podwyższoną. Nie wiem, czy jest sens iść na betę... wizytę mam dopiero 11 maja. Co myślicie? -
Mart12 wrote:Hej mam pytanie. Jestem już w prawie 5 tc i od tygodnia miałam taki biały śluz który zostawać mi na bieliźnie. Aktualnie go prawie nie ma. Czy to normalne?dodam ze biorę też luteine że względu na wcześniejsze plamienia
Normalne, do tego luteina wypływa.
EDIT: No chyba, że masz jeszcze inne objawy, np. swędzenie czy pieczenie - wtedy może być to infekcja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 15:55
-
Agus603 wrote:Hej, dziewczyny a zdarzaja sie Wam plamienia ? Brązowe i skurcze brzucha jak na okres?
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej dolaczam.sie do was u mnie jutro zacznie sie 6tc... zadnych objawow..oprocz tego ze wiecej jem... i mam problemy ze snem i tez zaczynam sie martwic...a do ginekologa mam dopiero na 4 czerwca bo takie terminy.. wczesniej chce isc prywatnie na usg ale dzwonilam i kazal w 7 lub 8 tygodniu przyjsc ... wiec jeszcze z 2 tyg.zanim sie dowiem czegos a chcialabym wiedziec czy jest wszystko ok...Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-