X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Otwarta szyjka macicy!
Odpowiedz

Otwarta szyjka macicy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PsychoPatka91 Znajoma

Wysłany: 2 lutego 2019, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzisiaj przy wkładaniu luteiny, wyczułam otwarta szyjkę, do tej pory była twarda i zamknięta.. Zaczynam panikować.. 11 tydzień ciazy

• Leira Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jakiej porady oczekujesz?
    Przecież nie jesteśmy w stanie telepatycznie stwierdzić czy faktycznie szyjka u Ciebie jest otwarta, czy nie, jedź na IP, albo idź do lekarza i niech to potwierdzi/wykluczy.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Ania0306 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uważam, że powinien to lekarz ocenić.

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ