Pierwsze objawy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie podobna historia; w straconej ciąży w której ciągle coś było nie tak - full objawów od 4tc., a ta się rozwija prawidłowo i brak objawów do 7tc. Nie ma co panikować, jeszcze będziesz tęsknić za brakiem mdłości itd. 🙈🤞
Katex8x lubi tę wiadomość
-
Katex8x wrote:Ojj, przykro mi z powodu poprzedniej ciąży 😥 Ale teraz myślę, że będzie wszystko dobrze 💪🏼 trzymam kciuki za to, abyśmy obie dalej szły łeb w łeb aż do września 😂. Jeśli mogę prosić, daj znać co dzisiaj wyszło na USG 😊❤️ ja wiem, że implantacja była dosyć późno, ale może coś zobaczę na wizycie 4 lutego 🤞🏼
-
Eustoma32 wrote:Ja po wizycie, ale jakieś mam mieszane uczucia. Pęcherzyk ciążowy 14mm, pęcherzyk żółtkowy 4 mm, zarodek 2,7 mm ale jeszcze bez czynności serca. W poprzedniej ciąży przy 1,4 mm już coś zaczynało bić więc nie wiem...
Może to jeszcze za wcześnie? A jaka była reakcja lekarza? Powiedział, że jest coś nie tak? Bo jeśli nie to jeszcze bym się nie zamartwiała. -
Katex8x wrote:Może to jeszcze za wcześnie? A jaka była reakcja lekarza? Powiedział, że jest coś nie tak? Bo jeśli nie to jeszcze bym się nie zamartwiała.
-
Eustoma32 wrote:Powiedział, że serduszko powinno być do 6 mm, ale ogólnie lekarka nie przypadła mi do gustu, muszę poszukać kogoś innego.
To czekanie jest najgorsze. Najpierw na owulację, później na @ albo na ⏸️ i jeszcze do tego te wizyty, które są w odległych odstępach czasu. Idzie zwariować z tym wszystkim... -
Katex8x wrote:To czekanie jest najgorsze. Najpierw na owulację, później na @ albo na ⏸️ i jeszcze do tego te wizyty, które są w odległych odstępach czasu. Idzie zwariować z tym wszystkim...
-
Hej dziewczyny,
Dziś na teście ujrzałam w końcu dwie kreseczki 🥹
Poradźcie mi proszę czy takie rozpierające bóle w podbrzuszu to normalny objaw wczesnej ciąży? Domyślam się, że dużo tam się dzieje i może boleć, ale kiedy ewentualnie może być to niepokojące?Diancia99, karczoch321, Sreberko lubią tę wiadomość
-
Finch11 wrote:Hej dziewczyny,
Poradźcie mi proszę czy takie rozpierające bóle w podbrzuszu to normalny objaw wczesnej ciąży? Domyślam się, że dużo tam się dzieje i może boleć, ale kiedy ewentualnie może być to niepokojące?Finch11 lubi tę wiadomość
26l💁🏻♀️& 29l🙋🏻♂️ & 😺Melka
05.12.2020r.🤵🏻♂️👰🏻♀️
*Alergik
*Początki astmy?
💊Kwas foliowy, wit. D
Starania o 1 🤰🏻:
🌸 Na luzie: 09.24r.
🌸 Na poważnie 11.24r.
⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
🩺 08.02.25r. pierwsza wizyta po ⏸️ ⌛ -
Poradźcie mi proszę czy takie rozpierające bóle w podbrzuszu to normalny objaw wczesnej ciąży? Domyślam się, że dużo tam się dzieje i może boleć, ale kiedy ewentualnie może być to niepokojące?
Ja w okolicy pierwszego testu miałam takie poczucie rozpychania jakby po obwodzie , w środku jakby pieczenie, a do tego super ciągnące bóle pachwin 🫣 wszystkie bóle osobno w normie i nie niepokojące🙎♀️🧔♂️ 34
🧁7 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵 -
Poradźcie mi proszę czy takie rozpierające bóle w podbrzuszu to normalny objaw wczesnej ciąży? Domyślam się, że dużo tam się dzieje i może boleć, ale kiedy ewentualnie może być to niepokojące?👱🏻♀️ 34 🧑 35
01.2017 Antosia ❤️ 39+2
06.2018 Zosia ❤️ 34+2
Starania o 3 szczęście
04.2024 wyjęcie spirali
07.2024 💔cp 7tc (uratowano jajowód) 😢
11.2024💔 cb 5tc 😢
17.12.2024 ⏸️❤️
21.12.2024 beta 912 ❤️
23.12.2024 beta 1927 ❤️
10.01.2025 jest ❤️ 0,84 cm Cudu ❤️
21.01.2025 2 cm Wojownika ❤️ 8+4
18.02.2025 6 cm Okruszka ❤️ 12+4