X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienie czy infekcja?
Odpowiedz

Plamienie czy infekcja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 3 listopada 2024, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delikatny ciągnący sie śluz nawet nie wiem czy koloru brązowego czy bardziej szarego. Nie wycieka. Gdy włożę głębiej palec to wyciągam na paznokciu. Brak innych objawów żadnego szczypania ani nic. Panikować? Wczoraj bol brzucha jak przy krwawieniu przy okresie ale żywej krwi brak. Aktualnie 5+5 tc

• Tosia89 Znajoma

Wysłany: 8 stycznia, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dzis zrobiłam 2 testy i wyszły pozytywnie jestem w ciąży 😄 ale mam inny problem od kilku dni strasznie swędzi mnie pochwa jak sobie z tym radzić co kupić by pomogło
    Pomocy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ