Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienie czy infekcja?
Odpowiedz

Plamienie czy infekcja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 3 listopada 2024, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delikatny ciągnący sie śluz nawet nie wiem czy koloru brązowego czy bardziej szarego. Nie wycieka. Gdy włożę głębiej palec to wyciągam na paznokciu. Brak innych objawów żadnego szczypania ani nic. Panikować? Wczoraj bol brzucha jak przy krwawieniu przy okresie ale żywej krwi brak. Aktualnie 5+5 tc

• Tosia89 Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2025, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dzis zrobiłam 2 testy i wyszły pozytywnie jestem w ciąży 😄 ale mam inny problem od kilku dni strasznie swędzi mnie pochwa jak sobie z tym radzić co kupić by pomogło
    Pomocy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ