Plamienie w I trymestrze
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chcedzidziusia jak skończyło się Twoje plamienie? U mnie teź na początku brązowe, teraz przechodzi w czerwone, ale to jeszcze nie poronienie... zastanawiam się czy jest jakaś szansa?JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Cześć , ja zrobiłam dziś test i wyszły upragnione 2 kreseczki, jednak po wizycie w toalecie zobaczył am na papierze troszkę jasno brązowego śluzu, dziś teoretycznie powinnam mieć okres.... brzuch lekko ciągnie w sumie to bardziej jajnik...sama juz nie wiem co mam myśleć...nie mam potwierdzonej bety bo test płytkowy zrobiłam dopiero dziś....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś miałam plamienie i duży ból w macicy i dziewczyny na forum też radziły, żebym pojechała na pogotowie i tak zrobiłam. Wcale nie czekałam długo bo jakieś pół godzinki.Wcześniej wpisałam w internet, że szukam pogotowania z ginekologiczno-położnyczym oddziałem i od razu udałam się na oodział. Nikt nie robił mi problemów. Okazało się, że z moimi fasolkami jest wszystko ok i 2 serduszka biją, żadnych krwiaków nie widać, nie wiadomo skąd plamienie. Także potwierdzam, że warto jechać, po co się stresować.
Pozdrawiam -