plamka krwi
-
Hej, wczoraj w 6tyg i 6dni (7tydzien)
zaczął boleć mnie brzuch jak na okres, trwało to dosłownie chwilkę i był to bardzo lekki ból. Po wizycie w toalecie zauważyłam na wkładce brązowo-czerwoną malutką plamkę, przy podcieraniu już nic nie było, i do dziś też już nic nie ma. Czy to może być coś poważnego?
Dodam,że dzień przed tym zdarzeniem po stosunku z moim narzeczonym piekła mnie pochwa, na drugi dzień już nic nie czułam. -
nick nieaktualnyCzasem na początku ciąży i w każdym innym trymestrze po badaniu jak i stosunku (nawet na 2gi dzień) możesz lekko plamić. Wiadomo dla św spokoju warto to skonsultować ,ale jeżeli to była mała plamka i nie powtarza się...
Przeczytaj artykuł
http://www.edziecko.pl/edziecko/1,105020,7265748,Seks_w_ciazy___I_trymestr.html -
Ja też niestety 5 dni temu miałam plamienia z krwią za teraz tylko brązowe. Robiłam bete i wskazuje na początek ciąży. Dostałam od lekarki duphaston i łykam licząc ze wszystko będzie dobrze.
Czy ktoś z was miał plamienia na początku ? Jak to się skończyło ?
Może Aleksandra idź lepiej do lekarza ? -
nick nieaktualnyJa plamiłam krwią gdzieś koło tygodnia od daty ewentualnej @, później w czasie choroby (wirus z wymiotami). Plamienie brązowe miałam w I i II trymestrze prawie po każdym badaniu ginekologicznym i stosunku. W II trymestrze po chorobie zaczełam brać nospe luteinę (17 -21tc) później już tylko nospa w razie potrzeby, a od 21tc magnez (lek nie suplement).
Jak widać zostało już mi niewielecanton, alciak lubią tę wiadomość
-
Ja plamiłam na brązowo od 7 tygodnia przez ponad dwa tygodnie. Brałam luteinę i duphaston i wszytsko dobrze się toczy, jestem już 15 tyg. Mój lekarz powiedział, że takie brązowe plamienia na poczatku ciąży są bardzo częste, bo macica się oczyszcza.Powodzenia;)
-