Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Płyn w zatoce Douglasa
Odpowiedz

Płyn w zatoce Douglasa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PsychoPatka91 Znajoma

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wczoraj miałam betę 153 w 27 dc (cykle mam 28) dzisiaj wizyta u gina z powodu infekcji, przy okazji zrobił mi usg. Nie widział nic, ale ponoc norma bo to 4 tydzień. Zobaczył tylko płyn w zatoce duglasa i postraszył, ze to może być ciąża pozamaciczna. Czy któraś z was tak miała? Skończyło się szczęśliwie? Jutro znowu beta

• wiki2 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 24dpo miałam 30mm płynu w zatoce douglasa... lekarka powiedziała, że to nic dziwnego w ciąży

PsychoPatka91 lubi tę wiadomość

1usa3e5e2lf96jem.png

Mama Kubusia (2009) i Adasia (2011) i Jasia (2019). Aniołek (2008 -7tc)
  • PsychoPatka91 Znajoma

Wysłany: 20 grudnia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, za odpowiedz, tak bardzo się martwię, ze chyba oszaleje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ