X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Płyn w zatoce Douglasa
Odpowiedz

Płyn w zatoce Douglasa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PsychoPatka91 Znajoma

Wysłany: 19 grudnia 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wczoraj miałam betę 153 w 27 dc (cykle mam 28) dzisiaj wizyta u gina z powodu infekcji, przy okazji zrobił mi usg. Nie widział nic, ale ponoc norma bo to 4 tydzień. Zobaczył tylko płyn w zatoce duglasa i postraszył, ze to może być ciąża pozamaciczna. Czy któraś z was tak miała? Skończyło się szczęśliwie? Jutro znowu beta

• wiki2 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 24dpo miałam 30mm płynu w zatoce douglasa... lekarka powiedziała, że to nic dziwnego w ciąży

PsychoPatka91 lubi tę wiadomość

1usa3e5e2lf96jem.png

Mama Kubusia (2009) i Adasia (2011) i Jasia (2019). Aniołek (2008 -7tc)
  • PsychoPatka91 Znajoma

Wysłany: 20 grudnia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, za odpowiedz, tak bardzo się martwię, ze chyba oszaleje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ