X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr PMS w ciąży??
Odpowiedz

PMS w ciąży??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Efa24 Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny męczy mnie jedna rzecz. Jestem mniej więcej w 8t0d ciąży (jest to mniej więcej termin mojej kolejnej miesiączki). I mam normalny PMS... Piersi owszem od dawna już mnie bolą, ale dzisiaj stwardniały jak kamienie (jak zawsze miałam przed okresem) i czuje takie ćmienie (ni to ból, ni to uczucie pełności) w brzuchu - też dokładnie jak zawsze przed okresem. Zaczynam się nakręcać :(. Możliwy jest PMS w ciąży?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 20:15

c55f3e3kw014menp.png
  • princess_mia Nowa

Wysłany: 24 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że mogłaby byc taka możliwość - o samym PMS więcej poczytasz tutaj http://przedokresem.pl/co-to-jest-pms/ mi pomogło zdobycie cennych informacji na ten temat, mam nadzieję że i Tobie pomoże.

:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ