Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze tego nie ogarniam:P pierwsza proba, a raczej po prostu na zywioł i udalo sie:) troche teraz nie wiem co robic, kiedy lekarz i inne badania, mam ciezka prace i chcialabym jak najszybciej isc na zwolnienie:) duzo tego musze sienwszystkiego dowiedziec:)
Temat o objawach to powiem o swoich:
- przeczucie:)
- bolace piersi juz po 7 dniach od owulacji, zwyklebola dwa dni przed @
- uczucie przeziebienia
- sennosc
- zmeczenie
- klucie w lewym jajniku i bol brzucha jak na @
Pozdrawiam dziewczynki:)ania181111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta grtulacje:)
Aniu, dziekuje za cieple slowa, wogole mile tu same dziewczyny:)
Mam nadzieje ,ze tym razem sie udalo,2 lata to i tak dlugo staran.
Poki co śluz normalny, czuje jajniki i piersi:) Bede dobrej mysli, oby sie tylko rano nie rozczarowac..
ania181111, Marta_:) lubią tę wiadomość
-
Haha:) plodny rok:)) zeby wszyscy ktorzy sie staraja o dzieciatko zachodzili jak najszybciej:)) tez wszystkim dziewczynkom zycze:))
Dzisiaj powtorzylam test rano:P juz trzeci bo nakupilam to mysle sobie zrobie ostatni:P i potwierdzone info:)
Czarnula czy zauwazylas ze jakos inaczej cie bola piersi..? Bo ja zwykle mialam gruczoly powiekszone ale teraz to bylo jakos inaczej. Delikatnie dotkne a bola jakbym je sciskala.
Heh:) a z takich zabawnych sytuacji podczas burzy hormonow... Kupilam kiszone ogorki na ogorkowa, zbieralam sie dwa dni zeby ja zrobic, bo bylam strasznie zmeczona po pracy. Pewnego pieknego wieczora stwierdzilam, ze zjem sobie jednego... Zjadlam cala paczke i wypilam wode:D jadlam je jakbym byla opetana:D a pozniej sama sie sobie dziwilam:D mialam napad jak czasem na czekolade albo czipsy:P a druga sytuacja: dwa razy w ciagu dnia rozplakalam sie z byle powodu i nie moglam sie uspokoic, bylam swiadoma ze placze bez powodu co sprawialo ze zaczynalam sie smiac z siebie i plakalam jednoczesnie sie smiejac:D najgorsze bylo ze wracalam z nauki jazdy i szlam przez centrum krakowa zanoszac sie placzem z usmiechem na ustach:D moglo to wygladac dosyc dziwnie:Pania181111 lubi tę wiadomość
-
To oficjalnie gratuluję !!! . Hahaha hormony szaleją u mnie też nie martw się . Mój facet ma teraz ze mną przerabane wymyslam taakie rzeczy ze biedny nie wie co robic w nocy wysyłam go po ciastka albo opierpapier go o różne rzeczy a on z pokorą mówi "poczekam aż Ci się hormony uspokoja"
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam dziewczyny ! Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona ? Moja sytuacja wygląda następująco ..rok temu w czerwcu poroniłam w 10tyg.-po 2 latach starań ...A teraz na to wygląda że znowu się udało tylko jestem pełna obaw i strachu i mam złe przeczucia.. Okres mi się spóźnia tydzień.. pojechałam na betę we wtorek wyszła 43,5 w czwartek 115,3 ale martwię się bo na testach ciążowych drugiej krechy prawie wcale nie widać...nie wiem czy nie dzieje się po raz kolejny coś złego...miała któraś z Was już tak...przepraszam za moja wylewną wiadomość ale nie mam komu się wygadać.. Pozdrawiam
Marta_:) lubi tę wiadomość
kasienka236 -
Marta_:) wrote:Jeszcze tego nie ogarniam:P pierwsza proba, a raczej po prostu na zywioł i udalo sie:) troche teraz nie wiem co robic, kiedy lekarz i inne badania, mam ciezka prace i chcialabym jak najszybciej isc na zwolnienie:) duzo tego musze sienwszystkiego dowiedziec:)
Temat o objawach to powiem o swoich:
- przeczucie:)
- bolace piersi juz po 7 dniach od owulacji, zwyklebola dwa dni przed @
- uczucie przeziebienia
- sennosc
- zmeczenie
- klucie w lewym jajniku i bol brzucha jak na @
Pozdrawiam dziewczynki:) -
Czesc dziewczyny, nie wiem czy nie ciesze sie za wczesnie, ale zobaczylam dzisiaj drugą blada kreskę (wieczorny test), okres mi się spóźnia, ale dopiero jeden dzień, bóle mam jak na okres i obolałe piersi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 19:54
Paula1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie niestety test negatywny dzisiaj, nie bylo takiej drugiej jasnej kreski jak w poprzednim:(
Bola mnie piersi, jajniki, sluz znow rano brazowy, @ brak, ogolnie nie wiem co jest , bo wogole mam duzo sluzu, a dopiero za 3 tyg mam ginekologa Czyli dla meza na urodziny prezentu nie bedzie;(
Marta, chormony buzuja:) Nie przejmuj sie otoczeniem, rosnie w Tobie nowe zycie:) a wiec wszystko Ci pasuje:)
Kasienko, moze wstaw nam zdj testow:) I nie martw sie, jest mnostwo przypadkow ,ze testy nie wychodza a ciaza jest:) Beta jest wiarygodniejszan i jej sie trzymaj, jest dzidzia? jest:) to usmiech
Nawiasem mowiac chcialabym by u mnie tak wyszlo.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny