Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, u nas drugie starania. O pierwszą ciążę staraliśmy się 3 lata, wyszło w końcu z pomocą medyczną. Teraz po roku ruszyliśmy znów, ale na luzie i naturalnie. Daliśmy sobie czas do września. Ale od 1,5tygodnia miałam objawy: ciągle zimno, wiecznie zmęczona i niewyspana, pogorszenie cery, okropne włosy (napuszone!). Ok - miałam tak też często przed okresem, ale… doszły lekkie bóle jak na rwę kulszową, piersi jakby lekko zaokrąglone, pełniejsze, kłucia podbrzusza, ale trochę inne niż na okres. No i po najedzeniu się u babci zwymiotowałam potem w domu. Myślałam, że się przytrulam, ale znów potem było mi ciągle niedobrze. W końcu jak zaczęła mnie ta rwa łapać mocniej skojarzyłam, że może to jednak to. Wczoraj cień cienia na teście, dziś to samo i beta 31. Coś jest na rzeczy.
-
U mnie dzisiaj w 25 dc ból piersi, przed miesiączka mam podobny, ale nie mogłam się powstrzymać i mimo że byłam pewna że to za wcześnie żeby cokolwiek wyszlo i siknełam test - wyszły silne dwie kreski. Nie spodziewałam się, bo testy owulacyjne dopiero koło16 dc zaczęły się jakkolwiek wybarwiać, a dodatni wyszedł mi w 20 dc - także testy owulacyjne nie zawsze się sprawdzają bo na pewno musiałam mieć owulacja jednak wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca, 00:50
-