X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr PREGNA PLUS - duża ilość witaminy D
Odpowiedz

PREGNA PLUS - duża ilość witaminy D

Oceń ten wątek:
  • agnieszka1290 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz także zalecił Pregna + mówił że fajnie się przyswajają i dobrze się je połyka:-) Mam je brać od 2 trymestru + MagneB6 :-) a kwas foliowy i dhupaston odstawić!. Wyniki badań z krwi miałam dobre a nawet żelazo miałam 222 (norma:170) ale ponoć nić się nie dzieje bo 2 trymestrze żelaza zawsze jest niedobór:-). Nie kazał brać dodatkowo innych witamin bo wyniki są dobre i nie ma takiej potrzeby.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ