X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Progesteron i beta I trymestr
Odpowiedz

Progesteron i beta I trymestr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Leira Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak USG?
    Chyba niewiele było widać przy Twojej becie?

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Hope&Baby Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie.

Ostatnia miesiączka 25.03 beta z pt 28,8 wczoraj beta 94,9. W pt mialam progesteron vadany a dzis odebralam wynik dopiero i masakra tylko 9,9 :( nie plamie nie krwawie, nie boli mnie brzuch ale niski bardzo prawda?
    Od dzis startuje z dupkiem 2x1 tabl dzis wzięłam pierwsza. Nie za malo jest to 2x1?

02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
    03.2019- szczęśliwy cykl ❤
    05.2019- Aniołek [*]👼
    11.07.2019 powrót do walki ✊
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ