X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przepływy tętnice maciczne
Odpowiedz

Przepływy tętnice maciczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula9292 Debiutantka

Wysłany: 18 kwietnia 2023, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej proszę o pomoc, czy któraś z was miała podobnie. Jestem w 13 tyg ciąży, dziś miałam badania prenatalne, wszystkie wyniki dobre, dziecko bardzo ruchliwe, jednak jak wyszłam
    Z gabinetu zauważyłam, ze wskaźniki w lewej tętnicy macicznej wynoszą - 0,950
    W prawej 0,960
    Średnia wartość 0,955
    Czyli wszystko poniżej normy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ