Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Rodze w Marcu 2018
Odpowiedz

Rodze w Marcu 2018

Oceń ten wątek:
  • Paluulina Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) witam marcowe mamusie. Jestem w 8tyg to moja 2 ciąża (choć czuje jakby była pierwszą pierwsza 9lat temu) termin z usg na 28 a z miesiączki na 27 więc różnica prawie żadna. Pozdrawiam

Paluulina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dopisuje się do Was , termin powinnam mieć około 15 marca ale zarodek podobno mały , na usg tydzień temu był 9 tydzień i jeden dzień miał 23 mm , jak u Was ? Jak jest 9tydz1dzien to 10 tydzień ciąży tak ? Wiec wymiary z 10 powinnismy patrzec ?

• lostdestionation Koleżanka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 9tyg i 0d miałam właśnie 23mm, więc chyba ok :)

34bws65ghpknfmup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf to chyba OK , a miałaś przez brzuch czy dopochwowe

• lostdestionation Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopochwowe

34bws65ghpknfmup.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na ogólnym jest wątek marcowe dzieci 2018 jest nas więcej zapraszamy :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Megiiii Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ostatnio znowu męczą bóle brzucha i krzyża. Zapobiegawczo do Duphastonu dostałam Luteinę, choć z dzieckiem podobno wszystko o.k. Czekam na prenatalne (we wtorek) i mam nadzieję, że uda się już poznać płeć malucha.

1usak6nl4m3t7dp1.png
  • Paluulina Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-) jak tam u Was z objawami? Wymioty itd? Ja nie odczuwam żadnych ale brzuszek już się pojawił

Paluulina
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ