X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Rodze w Marcu 2018
Odpowiedz

Rodze w Marcu 2018

Oceń ten wątek:
  • Paluulina Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) witam marcowe mamusie. Jestem w 8tyg to moja 2 ciąża (choć czuje jakby była pierwszą pierwsza 9lat temu) termin z usg na 28 a z miesiączki na 27 więc różnica prawie żadna. Pozdrawiam

Paluulina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dopisuje się do Was , termin powinnam mieć około 15 marca ale zarodek podobno mały , na usg tydzień temu był 9 tydzień i jeden dzień miał 23 mm , jak u Was ? Jak jest 9tydz1dzien to 10 tydzień ciąży tak ? Wiec wymiary z 10 powinnismy patrzec ?

• lostdestionation Koleżanka

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 9tyg i 0d miałam właśnie 23mm, więc chyba ok :)

34bws65ghpknfmup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf to chyba OK , a miałaś przez brzuch czy dopochwowe

• lostdestionation Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopochwowe

34bws65ghpknfmup.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na ogólnym jest wątek marcowe dzieci 2018 jest nas więcej zapraszamy :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Megiiii Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ostatnio znowu męczą bóle brzucha i krzyża. Zapobiegawczo do Duphastonu dostałam Luteinę, choć z dzieckiem podobno wszystko o.k. Czekam na prenatalne (we wtorek) i mam nadzieję, że uda się już poznać płeć malucha.

1usak6nl4m3t7dp1.png
  • Paluulina Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-) jak tam u Was z objawami? Wymioty itd? Ja nie odczuwam żadnych ale brzuszek już się pojawił

Paluulina
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ