Rodze w Marcu 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Termin z kalkulatorów wychodzi na 04 marca
Na wizycie byłam 13 lipca mam długie cykle i będąc na usg ( 6 tydzień ) widać ciałko żółte niecałe 3 mm i jajo ciążowe 11 mm . Lekarka kazała przyjść 27 lipca, wtedy powinien być już zarodek i serduszko. Prawdopodobnie moja ciąża jest młodsza niż wyliczenie z OM i stąd widać tylko to. Mam nadzieję, że tak jest. Macie jakieś doświadczenie z tym związane ? Bardzo się martwię, że go nie będzie
Oszaleje do tego czasu -
Kasia.ke1 wrote:Zapraszam na temat marcówki 2018 tam jesteśmy w szerszym gronie
Jak znalezc ten watek?Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Hejka ja według kalkulatora termin mam na 23 marca aktualnie jestem w 4t6d wizytę pierwsza u gina mam mieć początkiem sierpnia i już nie mogę się doczekać
Witam wszystkie marcowe mamuśki;)Dawidek 6/7 TC (*)08.2017
Wojtuś 9 TC 10.2019
Synuś 28.01.2010 nasz Skarbek
4 lata starań walczymy dalej....
1 IVF Punkcja 04.01.2019 jeden zarodek zero śnieżynek
Transfer 07.01.2018 niestety klapa;( -
Dopisuję się do wątku. Bellybestfriend pokazuje mi termin na 18 marca.
Na razie wszystko się dobrze zapowiada, tylko te mdłości okropne. Na początku miałam mega apetyt, a teraz nie mogę patrzeć na mięso. Jadłabym tylko bułki z łososiem i popijała maślanką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2017, 17:28
-
Witam ja rowniez jesli wszystko pojdzie dobrze bede rodzic pod koniec marca 2018 Pierwsze usg 28 lipca, nie moge sie doczekac. Martwi mnie tylko wypukly brzuch a to dopiero skonczony 5 tydzien29 lat, Hashimoto, czekamy na Kazia
termin 25 marzec 2018 -
kornflake wrote:Witam ja rowniez jesli wszystko pojdzie dobrze bede rodzic pod koniec marca 2018 Pierwsze usg 28 lipca, nie moge sie doczekac. Martwi mnie tylko wypukly brzuch a to dopiero skonczony 5 tydzien
Ja też zauważyłam już ze mi się powiększył dziwne.... może blizniaki będą
))
-
Natka94 wrote:Hej, zrobiłam 4 dni temu wszystkie testy maja dwie czerwone grube krechy! To moja pierwsza ciąża. Akurat z mężem ustalaliśmy, że pod koniec roku zaczniemy się starać Akurat dwa dni temu miałam wizytę u gin, poleciałam do niego z wiadomością o ciąży. Jak na razie na usg widać tylko bąbelek, wczesna ciąża. w czwartek mam kolejne usg. Objawy miałam w dzień miesiączki przez jeden dzień. A tak to czuję się świetnie Od razu zaczęłam brać kwas foliowy i witaminki dla ciężarówek
Pozdrawiam!
EDIT:
Ba... już od razu lekarz mi powiedział, że nie mogę rodzić naturalnie, ponieważ mam dość pokaźną torbiel w głowie i kwalifikuje się na cesarkę. Nie wiem czy się cieszyć, czy nie.
Ja też mam wskazania do cesarki. To będzie moja druga. Jak chcesz to zapraszam Cię na priv do pogaduszek -
Idę dziś na pierwszą wizytę do gin. Nie mogę się doczekać.. Pewnie niewiele będzie widać, ale dobrze byłoby wiedzieć, że póki co wszystko ok.
No i chcemy z mężem lecieć na kilka dni do Paryża na początku sierpnia- wolałabym, żeby lekarz już do tej pory mnie zobaczył