sex we wczesnej ciązy
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusska wrote:nam tez lekarz powiedział ze nie ma przeciwwskazań ..tyle że ja nie mam w ogóle ochoty na ..mam takie mdłości dodatkowo że uniemożliwiają mi myślenie nawet o tym ..ale mam nadzieje ze to się zmieni . i zachce mi się w końcu heh
Z pewnoscia sie zmieni ja jestem jeszcze przed mdlosciami i generalnym zlym samopoczuciu wiec libo utrzymuje sie dosc wysokim poziomie. jedynie to czuje sie troche zmeczona i senna ale to wszystko -
Mnie pani doktor powiedziała dopiero fgdy po seksie pojawiło sie plamienie, żebym oduściła sobie większą aktywność fizyczna i seks w czasie gdy według kalendarza miałaby przypadać miesiączka no i wyjasniła ze orgazm może pobudzic macice do skurczy, i być odczytany w I trymestrze jako sygnał do poronienia, jeśli ktos ma do tego skłonność. Po tym oduściliśmy sobie seks do końca I trymestru myślałam że mnie rozniesie energia ale jakoś udało sie dotrwać i teraz jest ok. chociaż tez ostrożnie. Więc jak widac reguły nie ma:)
-
mi też lekarka powiedziała w 6t3d że nie widzi przeciwwskazań dopuki nie będzie bóli i plamień. ale podobnie jak martusska nie mam ochoty przez mdłości i ogóle uczucie rozbicia.. a niestety u mnie mdłości nasilają się wieczorem a że jakoś nie moge zwymiotować to się męczę i zdycham. a mąż tylko pyta jak mi może pomóc..
-
eeehhh mi cała ochota na sex przesla wraz z nadejsciem mdlosci i ogolnego zlego samopoczucia. Jedyne co moze to mnie przytulac i miziac ale cala reszta odpada czuje wrecz hmm nie wstret ale taka straszna bariere zupelna niemoc jakbym stracila poped seksualny, czy to normalne ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehhhhhhhHHHHH JA TEZ MAM ZAKAZ...nawet nie che myslec bo już 2,5 tygodnia bez a co dalej.. nie widac swiatełka w tunelu.. szkoda wg pisac , ale najważniejsze to dzidziuś.. ja dam rade a moj N to musi byc cierpliwy , bo wiedział jak bedzie jak sie uda..może tez mu dobrze zrobi wstrzemięźliwość.. a co mi tam razem nieśmy to brzemięaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
tak długo jak dla mnie to nie było frustrujace (podkreca ni ia potem nici z finału w moim przypadku) to jeszcze rochę działaliśmy, ap otem rzucił sie na aktywności fizyczne jak szalony - bieganie porzadki sprzatanie, basen skakanka wyglada etraz jak młody bóg, i jakoś dotrwaliśmy do II trymestru.
Modelka, Jus1985, lubek lubią tę wiadomość
-
Ja jak byłam w szpitalu, to rozmawiałam na ten temat z kilkoma lekarzami i położnymi i każdy mówił to samo, czyli jeśli ciąża jest zdrowa, to nie ma żadnych przeciwwskazań, seks w ciąży nie powoduje też poronienia, a jedynie może inicjować poronienie do którego i tak by doszło.
-
sylvia007 wrote:Ja jak byłam w szpitalu, to rozmawiałam na ten temat z kilkoma lekarzami i położnymi i każdy mówił to samo, czyli jeśli ciąża jest zdrowa, to nie ma żadnych przeciwwskazań, seks w ciąży nie powoduje też poronienia, a jedynie może inicjować poronienie do którego i tak by doszło.
Mnie natomiast lekarz powiedział, że zero seksu do 12 tyg ciąży. Ja jak ja, w sumie nie mam ochoty, ale mężuś? będzie musiał jakoś to przetrzymać Dzidzia najważniejsza. PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny