X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Siłownia
Odpowiedz

Siłownia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie do kobietek które regularnie ćwiczyły na siłowni jeszcze przed ciążą. Czy w pierwszym trymestrze normalnie ćwiczycie ? Czy na okres największego zagrożenia przestaliście cwiczyc?? Lepiej poczekać do drugiego trymestru??

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • malinka300 Debiutantka

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć jestem obecnie 8 tygodniu ciąży, przed ciążą ćwiczyłam regularnie od kilku dobrych lat i nie wyobrażam sobie nagle całkowicie przestać ćwiczyć, dalej ćwiczę tylko skracam treningi i nie wykonuję podskoków, pajacyków itd od II trymestru zamierzam zaczać chodzić dodatkowo na basen albo aqaaerobik

malinka300
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedz! ;)

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ