Spedek wagi bez wymiotów
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny zaczęłam troszkę się niepokoić, gdyż w ciągu max 1,5 tyg spadło mi 2 kg ( które wcześniej przybrałam ) . Jestem w 12 tygodniu ciąży, od samego początku nie pojawiły się żadne wymioty. Czy którą z was miała wciązy taki nagły nie wyjaśniony spadek wagi ?
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja jestem w 9 tyg ciąży, od samego początku chudnę, nie mam wymiotów, ale mam mniejszy apetyt i cały czas dużo piję wody. Myślę, że to normalne, jakbym przed ciążą tak mało jadła i tak dużo piła też z pewnością bym schudła. Nie ma co się przejmować. Już niedługo tak przybierzemy na wadze, że będziemy tęsknić za tymi wcześniej utraconymi kilogramami:)
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już wiem skąd to się bierze- dzięki fasolce w I trymestrze następuje wzrost metabolizmu o około 25 %. Ja co prawda dopiero od tygodnia cieszę się fasolka, ale już schudlam o 1 kg.
dojrzała, weronika86 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej;) jestem w drugiej dlugo oczekiwanej ciazy musze powiedziec, ze jest calkiem inna od poprzedniej, jednak glowna rzecza, ktora mnie martwi to moj spadek wagi , to moj 6 tydzien ciazy, na brak apetytu nie narzekam wrecz jestem pod wrazeniem ,juz na poczatku ciazy mialam duza niedowage a do tego teraz zaczelam chudnac? Zaznacze ze niemam porannych nudnosc.Kamila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem w 6 tygodniu ciąży i nie chudnę. Boję się właśnie, że szybko przytyję, bo muszę w zasadzie jeść co chwilę. w innym razie tak mnie rzuca, że nie jestem w stanie funkcjonować. Zawsze myślałam, że jak mdli to nie można nic zjeść, ale w ciąży jak widać jest zupełnie inaczej. Co godzinę ssie mnie w żołądku i robi mi się strasznie niedobrze. Zupełnie nie wiem co robić....Teraz ważę 49 kg, ale martwi mnie , że przy takim jedzeniu zbyt szybko przybiorę na wadze...Poradźcie jak macie jakiś pomysł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 19:19
Maracuja -
nick nieaktualny
-
ja wlasnie tez chudne, wazylam sie na poczatku cyklu ciazowego i bylo 76kg teraz w 41/42dc jest 5 kilo mniej...nie wiedzialam ze fasola stymuluje metabolizm, myslalam ze to metformina w moim przypadku...jem duzo, nie mam mdlosci jeszcze ani wymiotow.
-
Ja też nie wymiotowałam a schudłam 3kg. Ale to przez brak apetytu. Niby jestem głodna ale zamiast zjeść coś treściwego to zjadam brzoskwinie,jabłko,banana.. Stałe posiłki mi raczej nie wchodzą. Zupy ewentualnie no i spadło mi 3kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:33
-
nick nieaktualnyJa tez lece z wagi mam apetyt powraca ale jem mniej i tylko to na co naprawdę mam ochote ,teraz suszona kiełbaska i pomodor i buleczka w moim jadlospisie i zupa brokulowo kalafiorowa :)zupki moge jesc ,dziś mam ochote na łazaneczki:)mmmm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 14:31