Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czekam na @ 4.11, ale cyce tak mnie bolą, że mam nadzieję że będzie szybciej..
A 12.11 mam wizytę u nowego lekarza, i się zastanawiam czy wizyta się odbędzie czy chory pomysł polityków o wolnym się spełni...
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Już wszystko wiem, dzwoniła do mnie jakaś kobieta, przedstawiała się ale nie usłyszałam kto to był, chyba lekarka do której jestem umówiona. Przychodnia pracuje, ale że żłobki i przedszkola już nie, to nie ma co zrobić z dzieckiem, i prosiła żeby przesunąć wizytę. Zaproponowała kilka terminów wcześniejszych, ale że wtedy z kolei ja pracuję i nie mam jak tego zamienić, to stanęło na 19 listopada, tydzień później, więc w miarę ok.
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
Nie ma okresu brzuch nie boli chyba że się schylę to trochę coś tam zakłuje ale test (robiony popołudniu) nie wyszedł. Nie plamię więc jak jutro rano nie będzie @ to jadę na krew, żeby potwierdzić albo wykluczyć, bo boję się uwierzyć ze jedbak jest to ciąża
-
Hej!
Równy tydzień temu- dwie kreski
Dzisiaj zaczynam 6tc
Od kiedy zaczęłam brać luteine plamie na brunatny kolor... Ktos tak miał? Mam wrażenie że to nie śluz jest taki ciemny tylko "resztka potabletkowa" ale i tak panikuję bo już 2 poronienia za mną. -
Mulan
Ja spodziewam się @ w niedzielę, ale to tak orientacyjnie, jakiś czas temu odpuściłam skrupulatne mierzenie temp i wypatrywanie owulacji.
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
Prawie trafiłam, @ przyszła w sobotę jednak po paru latach wnikliwej obserwacji człowiek już co nieco zna się sam siebie ja zanim zaczęłam mierzyć temp to nigdy nie wiedziałam kiedy spodziewać się @, upierdliwe to było
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
Ja @ mam prawie zawsze jak w zegarku max 1 dzień spóźnienia, ale chce być pewna owulacji, bo celować, że to 14 dzień cyklu to jak wróżyć z fusów... A może się wybiorę na monitoring jeszcze się okaże, myślę o prywatnym lekarzu jeszcze się nie zdecydowałam
-
Hej, wracam do tego wątku po drugiego dzidziusia, przygarniecie ponownie? Muszę się "wypisać".
Totoro - pamiętam cię z czasu moich starań i pierwsze dziecko, gratuluję pociechy!
U mnie 23 dc, mam standardowe objawy drugiej fazy: tłuste włosy i skórę, trądzik, tkliwe i powiększone piersi, z tym że też kremowy śluz, który mnie zastanawia - czy to ciąża czy infekcja? Strasznie mnie kusi zrobienie testu ale czekam do terminu @.
Mój syn ma rok, karmię w dalszym ciągu.