Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhh to się zgrałyśmy... Basia oby to była ostatnia @ przed wyczekaną ciążą!24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Ja już po pobraniu krwi, teraz czekam na wyniki - wizyta u gina 26 sierpnia (na szczęście udało mi się wybłagać termin przed urlopem lekarza ). Znowu muszę się uzbroić w cierpliwość, a tak bym już chciała coś wiedzieć, że sobie miejsca nie mogę znaleźć. No nic, teraz tylko czekam na @, bo w tym cyklu za dużo okazji do przytulania nie było, więc szanse na niespodziankę bliskie zeru. Dzisiaj 21 dc, czyli już niedługo może się pojawić @ (albo tak za 2-3 tygodnie, jak ja to kocham xD).
Basia, w tym cyklu będzie lepiej
Magda Sz, jeszcze cię córka nie chce zobaczyć?
Trzymam kciuki za świeżutkie przyszłe mamy i za te przyszłe przyszłe też .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 11:27
-
Kochane, witam po dłuższej przerwie. Ja w podróży byłam i nie miałam czasu, aby poczytać wszystkie wpisy i coś odpisać.
U mnie dzisiaj 18 dc na dzidziusia się nie na stawiam. Wcale nie pilnowałam upławów, temperatury i bardzo owulacji. Niby czułam coś, ale jajniki mnie nie bolały tylko czułam, że są napuchnięte i miałam dyskomfort siedzenia. Niby przytulanie było, ale miałam spiny z mężem i nie robiliśmy tego za często. Piersi mnie zaczynają boleć. Zamierzam podskoczyć w 21 dc na badanie poziomu progesteronu.
Staramy się dalej
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Bu, basia życzę ostatniej @
Ja od kilku dni byłam senna musiałam popołudniu na dwie godz czmychnąć do łóżka i się przespać,do tego mdłości (kiedyś tak miałam na owulkę) do tego stojąca bułka w gardle, uderzenia gorąca i bóle w krzyżu po za tym nic a jeszcze kac ale tłumacze ze to od upałów. Objawy które mam utrzymują się do dziś. Może to od tarczycy - już nie wiem sama
Do tego co dzienne odczytywanie testów owulacyjnych które były negatywne zwątpiłam czy kiedyś będzie ta owulacja ba czy w ogóle jestem płodna hahaha nakręciłam się. Oczywiście codzienne przytulanka od 10.08 są bo przecież szkoda czasu ........więc zwątpiłam w moje dziwne objawy i już zgłupiałam o co chodzi......
Dziś jest 15tc i yuuuuuupi pojawiła się mocniejsza kreska na teście. Szkoda że tak późno.....bo śluz to ja widziałam wcześniej trochę marny ale był z bólem jajników.
A dziś mocniejsza kreska na teście brak śluzu a jajniki troszkę pobolewają.
Wczoraj nie robiłam testu bo mi się skończyły, męża potuliłam w razie gdyby była owulka a dziś rano poleciałam do Rossmanna po testy bo się chyba uzależniłam a przy okazji sprawdzę jaki ten mój cykl jest
Może skleimy fasolkę do końca m-ca chyba czas dorobić nogi hihihi
Wierzę że się uda tym razem chociaż czasami wątpię
justi trzymam kciuki!!!!!!!!!dzięki za fluidki wzajemnie
joasa życzę fasolki a jeżeli jej nie ma to ostatniej @
magda jak tam u ciebie?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:30
-
nick nieaktualny
-
Ojej Żabka, ale super gdyby się udało, pewnie wszystkie będziemy tu czekać z niecierpliwością na wyniki Twoich testów ciążowych pod koniec cyklu!
Joasa, Justi trzymam kciukasy, a może jednak się udało...24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…