X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Staraczki - grupa wsparcia
Odpowiedz

Staraczki - grupa wsparcia

Oceń ten wątek:
  • joasa54321 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedyś ni emiałam przez 3 miesiace okresu to był mój najdłuższy cykl o dziwo po tym juz nie było takiego długiego , nie wiedziałam jeszcze wtedy ze chora jestem , testy pokazywały wynik negatywny a miesiaczki nie było

joasia54321
  • Kagura Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja jakieś 3 miesiące temu się tak nakręciłam, bo zazwyczaj tak do 32 dobijałam i wreszcie się @ pokazywała, a tu nic. Testy negatywne, a @ nie było, ale po prostu pobiłam swój rekord i tyle :P. A taką już wtedy miałam nadzieję, że się rozryczałam jak głupia, kiedy w końcu dostałam @. Dlatego teraz nie chcę się już nakręcać (tak mówię, a jak coś mi da do myślenia, to i tak pewnie będę się ekscytować byle czym, ech... xD).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:04

AKUxp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko joasa żeby Ci było weselej ja też pójdę po testa. :-) :-)Właśnie jestem na dworze z dzieckiem to zajdę do apteki.
    A to nie za wcześnie na teściki?jak się pojawia literówki to przepraszam ale pisze z tel bo tak mi tęskno za wami :-)
    Wstyd się przyznać ale ja od maja przytyłam 13kg i nie wiem czemu czy przez letrox bo mam dawkę mieszana czy co? Nie jem dużo nawet mniej,wizytę u endo mam 26 może mi coś więcej powie....

• joasa54321 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mozliwe ze własnie przez niego , tyjesz . ja zrobie , moze sie uspokoje nawet jesli nic z tego nie miałoby byc ;)

joasia54321
  • joasa54321 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś ktos mi powiedział ze jak sobie wmówie ze jestem w ciązy to bede miała nawet objawy , i mozliwe ze tak sobie wmówiłam , i teraz mam tak ; o

joasia54321
  • Kagura Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Żabka, trzymam kciuki za testowanie :D. Ja też się chcę dzisiaj w testy zaopatrzyć, ale to wieczorem dopiero. Tylko na razie nie czuję potrzeby robić, bo nawet nic sobie tym razem nie ubzdurałam.
    Też przytyłam trochę chociaż w dłuższym okresie czasu (tak ze dwa lata tłuszczyk zbieram). Dobrze, że kiedyś wyglądałam jak anorektyczka, to jeszcze mogę w lustro patrzeć...

AKUxp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak tyle ze wcześniej miałam jedna dawkę stała to nie tylam a teraz szok.....zrób będziesz spokojniejsza :-)

• Kagura Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko siedzi w głowie, niestety, więc wszystko możliwe, ale trzymam kciuki za Was, żeby to było to :). Chyba każda starająca się przez jakiś czas miała taki cykl, w którym była prawie pewna, że się udało. Ale, kurcze, kiedyś się przecież musi udać, więc czemu by nie teraz? :P

AKUxp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie kagura dlaczego nie teraz. Czas pokaze trzeba wierzyć się sie uda :-)

justi8010 lubi tę wiadomość

• joasa54321 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak sie uda to nie wiem co zrobie ze szczescia

joasia54321
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mamy ambitny plan wymyślić co zrobimy bo ja też nie mam pojęcia co zrobię hahaha

Bu lubi tę wiadomość

• joasa54321 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstawie zdj testu , jesli sie uda ;d

joasia54321
  • justi8010 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasa, żabka, życzę dwóch grubaśnych krech. Wreszcie mogłoby zaskoczyć, nie ? Przybyłyby kolejne ciężarówki

żabka04 lubi tę wiadomość

justi8010
  • justi8010 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasa, nie wiesz co zrobić jak się uda? Ja bym odstawiła taniec brzucha haha. Powodzenia

żabka04 lubi tę wiadomość

justi8010
  • joasa54321 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dziekujemy ; ) jak sie uda to każdy taniec zatancze ;d

joasia54321
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi dziękujemy :-) hahahaha ale mnie rozbawiłaś aż kompa oplułam hahahah
    może jak któraś zaskoczy to zarazi inne i się posypie......hihi

• joasa54321 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , u mnie nic znowu nic ;(

joasia54321
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może za wcześnie ?????

• justi8010 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasa, a zrób test rano, ten mógł przekłamać

justi8010
  • joasa54321 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem moze za wczesnie . pojecia nie mam jeszczze zobacze rano ; )

joasia54321
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ