Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
No, ja jakieś 3 miesiące temu się tak nakręciłam, bo zazwyczaj tak do 32 dobijałam i wreszcie się @ pokazywała, a tu nic. Testy negatywne, a @ nie było, ale po prostu pobiłam swój rekord i tyle . A taką już wtedy miałam nadzieję, że się rozryczałam jak głupia, kiedy w końcu dostałam @. Dlatego teraz nie chcę się już nakręcać (tak mówię, a jak coś mi da do myślenia, to i tak pewnie będę się ekscytować byle czym, ech... xD).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:04
-
nick nieaktualnySpoko joasa żeby Ci było weselej ja też pójdę po testa. :-)Właśnie jestem na dworze z dzieckiem to zajdę do apteki.
A to nie za wcześnie na teściki?jak się pojawia literówki to przepraszam ale pisze z tel bo tak mi tęskno za wami
Wstyd się przyznać ale ja od maja przytyłam 13kg i nie wiem czemu czy przez letrox bo mam dawkę mieszana czy co? Nie jem dużo nawet mniej,wizytę u endo mam 26 może mi coś więcej powie.... -
Haha, Żabka, trzymam kciuki za testowanie . Ja też się chcę dzisiaj w testy zaopatrzyć, ale to wieczorem dopiero. Tylko na razie nie czuję potrzeby robić, bo nawet nic sobie tym razem nie ubzdurałam.
Też przytyłam trochę chociaż w dłuższym okresie czasu (tak ze dwa lata tłuszczyk zbieram). Dobrze, że kiedyś wyglądałam jak anorektyczka, to jeszcze mogę w lustro patrzeć... -
nick nieaktualny
-
Wszystko siedzi w głowie, niestety, więc wszystko możliwe, ale trzymam kciuki za Was, żeby to było to . Chyba każda starająca się przez jakiś czas miała taki cykl, w którym była prawie pewna, że się udało. Ale, kurcze, kiedyś się przecież musi udać, więc czemu by nie teraz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny