Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Joasa lepiej z porannego zatestować.
A Totoro chyba się ostro do roboty zabrała, że nawet nie ma czasu zajrzeć na forum24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
ha ha ha xD Bu, ja tu ciotkę własnie mam w najlepszexD Cały czas Was tu śledzę, ba przyczajony tygrys, ukryty Totoro cały czas ma Was na oku i kciuki ściska, żebby wreszcie pojawiły się jakieś ciężaróweczki Ostatnio po prostu jakoś tak nie bardzo mam o czym pisać No, może jedynie, że przełożę wizytę z 27. sierpnia na inny termin, bo mąż nie zdąży badania nasienia zrobić - założenie było takie, że przez wakacje próbujemy, a pojawiamy się dopiero jesienią z jego wynikami, tylko spanikowałam przez ten zanik miesiączki i przyspieszyłam wizytę no, ale skoro okres jest to poczekam jeszcze, zobaczymy czy kolejny przyjdzie w miarę terminowo i wtedy się umówię
Bu, Kagura lubią tę wiadomość
-
Joasa tak tak! Ten z profilówki! Obserwuje Was ukryty za krzaczkiem... Krzakiem... No drzewkiem takim... Dąb czy coś...xD Ha ha:D No będę działać, będę, zobaczymy co z tego wyniknie:D A póki co trzymam kciuki za poranny teścik, pisz tu do nas od razu po
joasa54321 lubi tę wiadomość
-
No to ja też trzymam kciuki
Ja w stresie... Właśnie umówiłam się na 2 września aby przepchac jajowody.. Boję się...Jak ja to przeżyję... Potem da mi jeszcze clo po tym i będę mieć zwiększone szansę.. Ah szkoda ze się nie udało bo boję się strasznie...https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Basia wczoraj gadalam o tych jajowodach z kolezanka z oddzialu, powiedziala ze miala miec juz zabieg a tu sie okazalo ze ciaza...inna mowila ze z 1 dzieckiem tez miala przepychane i udalo sie chwile po tym.
Ja na indukcji... Mialam dzis masaz szyjki- widzialam gwiazdy... Ale cos ruszylo...za kilka godz oksytocynka mam stresa.. -
Basia, nie będę pisała, żebyś się nie stresowała, bo też by mnie pewnie stres trzymał, ale nastaw się pozytywnie:) Tak jak piszesz - zwiększysz szanse na dzidzię i na pewno wreszcie się uda:)
Magda - trzymam kciuki, żebyś wreszcie szybciutko i bezboleśnie doczekała się córeczki!!!
-
nick nieaktualnysmutno mi
u mnie jedna kreska na teście uważam że za wcześnie albo nic z tego nie będzie
ale męża dalej męczę......
Basia uważam że dobrze postąpiłaś zapisując się na to badanie jakby nie było większe szanse na uniknięcie ciąży pozamacicznej. Mi lekarz nawet nie wspomniał o tym tylko kazał grać va bank pomimo już bycia w ciąży pozamacicznej. Tak to prawda Magda dobrze mówi po zabiegu masz większe szanse na szybsze zajście. A zabieg pod narkozą????
Magda suuuuper jeszcze chwila i będziesz tulić córcię
Życzę szybkiego rozwiązania !!!!
toroto trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 09:01
-
dzis drugi test , i 2 kreski ;o , jedna co prawda blada , ale jest , musze zrobic jeszcze raz , ale teraz sie boje ze nastepny pokaze mi jedną , szok , nie iwem juz co myslec , żabka04 powtórz test ja wczoraj wieczorem tez miałam jedna
Totoro, żabka04, zita123, Kagura, justi8010 lubią tę wiadomość
joasia54321 -
Joasa, ale super!!! Czyli PCOS da się pokonać
Kagura lubi tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
nick nieaktualny
-
Joasa, gratuluję i zazdraszczam Kurcze, tak czułam Ale super - tak mi to wiarę wróciło, że normalnie, jakby mąż był w domu, to bym go chyba siłą do łóżka zaciągnęła xD.
Magda Sz - trzymaj się dzielnie, wszystkie jesteśmy z Tobą. Koniecznie pochwal się córcią.
Basia, jak ma pomóc, to trzeba zęby zacisnąć. A może do 2 września już coś się wykluje?
Żabka to przytestuj jeszcze - dla pewności jutro albo pojutrze rano, może na razie się fasolka jeszcze kamufluje.
A ja sobie wczoraj teściki kupiłam, pewnie do końca cyklu nie zrobię, ale przynajmniej będą pod ręką. Za to pierdoła ze mnie, bo zapomniałam o tych owulacyjnych, miałam sobie kupić na spróbowanie... No nic, jeszcze mi się cykl nie skończył, więc mam czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 13:24