styczniowe pozytywne wieści :) kto dołączy???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
monogra wrote:JustyśkaG, jagoodkaka - Gratulacje!!
Anda - jutro obieram wynik bety hcg mam nadzieje że prawidłowo wzrasta... i będzie cos widać wiem żeby zobaczyć serduszko pewnie za wcześnie i będę musiała troszkę poczekać... czekałam 3 lata na dwie kreski to i dwa tygodni poczekam:) pewnie to będą najdłuższe dwa tygodnie...
miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
ja dowiedziałam się również 10 stycznia beta potwierdziła.Wizytę mam dopiero 11 lutego bo lekarz stwierdził, że wtedy będzie już pewność że będzie widać dzidzię.Dziwi mnie to trochę bo w poprzedniej ciąży już w 6 tygodniu byłam na usg a teraz jakoś tak długo mam czekać no ale ok jak tak ma być to niech będzie, chociaż wolałabym wcześniej mieć pewność że wszystko jest dobrze.
-
Kama_p gorąco Ci życzę żeby wszystko było ok. Może po prostu przesunęła Ci sie ovulka i zaszłaś później.... Oby tak było. Ja byłam wczoraj u endokrynologa i chce Wam o tym napisać, bo powiedziała mi cos ważnego, a wcześniej lekarze mówili, że wszystko ok. Otóż na początku ciąży bardzo ważna jest tarczyca. Ja TSH miałam około 2,92, ale F4 zupełnie przyzwoite, więc mój lekarz uznał że wszystko ok. A endokrynolog stwierdziła w USG, ze mam za małą o 1/3 tarczycę i jeszcze jakiś stan zapalny. Więc muszę brać euthyrox. Endokrynolog powiedziała, że z powodu niedoboru hormonów tarczycy poronienia zdarzają się między 7 a 10 tyg. Ja miałam tak w zeszłym roku - i prawdopodobnie przez tarczycę. Dlatego warto ja zbadać u specjalisty, bo czasami wyniki w normie nie oznaczają, że jest wszystko ok jak na ciążę. Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki.
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja:D Wczoraj zrobiłam test(z drugiego siusiania) i wyszły dwie krechy, powtórzyłam po 3 godzinach na teście innej firmy i też są II Strasznie się cieszę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:)
Fi-Bu - Filcowe buciki z filcu dla niemowląt
https://www.facebook.com/pages/Fi-Bu/471849152897171?fref=ts -
Cześć dziewczyny, ja dwie kreseczki mam od 10 stycznia. Po siedmiu miesiącach starań o dzidzię w grudniu się poddałam, a tu masz )
Powodzenia Wam wszystkim życzę!
Kama_p tak mi się przypomniało, że moje pierwsze dziecko też na usg było tydzień za małe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 11:01
zuZic lubi tę wiadomość
-
Hej
I dla mnie styczen był szczęśliwym miesiącem, więc dołączam termin na 25 wrzesnia, do lekarza na pierwsze usg ide 28 stycznia, mam nadzieje bedze zarodek widac
3 testy pozytywne, 2 bety po 48 godzinach przyrost 145 % więc wydaje sie ok wszystko:) -
Cześć to i ja się dołączę Pierwszy test zrobiłam 16.01 z niedowierzaniem zrobiłam drugi a jeszcze dla pewności 18.01 zrobiłam trzeci i były to już bardzo wyraźne dwie kreseczki:). Teraz tylko zostało umówić się do ginekologa. Moim problemem jest tylko to że od jakiegoś czasu mieszkam w Sztokholmie i nie mam tutaj żadnego ginekologa więc muszę po prostu wybrać się do polecanego przez znajomą. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie Szczęśliwe kobietki
-
Hej Dziewczyny, moje dwie kreseczki pojawiły się wczoraj! Poleciałam oczywiście na betę, a za godzinę będę znała jej wynik!!!
Odczuwam bóle podbrzusza, czasem ból jakby miesiączkowy, ale mam nadzieję, że to nic groźnego
Powiedzcie mi jak to jest z wizytami u gina tzn. czy powinnam już teraz pędzić, lecieć, czy poczekać do przyszłego tygodnia, czy jeszcze później?IK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Jestem tu nowa, pierwszy cykl starania się i dzisiaj druga blada krecha, a wczoraj jeszcze nic nie było :o za tydzień w czwartek pierwsza wizytka według OM to 4t4d, będzie to moje drugie maleństwo ,bo mam już 11miesięcznego synka
Pozdrawiam :*Livia
Nela
Marcel
-
Cześć dziewczyny, ja testowałam w poniedziałek, dziś mija dzień mojej miesiączki i na szczęście nic, wyniki bety dopiero jutro... Nie mogę się już doczekać. Z objawów mam narazie brak apetytu, bolesne piersi i ból podbrzusza, właśnie taki jak na @.
MOI ja do lekarza idę dopiero 31 żeby mógł coś tam zobaczyć