styczniowe pozytywne wieści :) kto dołączy???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, jestem w 6 tc, w listopadzie poprzedniego roku stracilam fasole w 12tc wiec czekam na przekroczenie tej bariery, w piatek pierwsza wizyta u gina pozdrawiam
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
U Nas jednak się nie udało ,więc wypisuje się ze styczniowych wieści, @ dopadła 5dni po terminie i pozytywnym teście, ale tak złosliwa, że chyba gorzej niż bóle przy pierwszym porodzie... ;/ życzę powodzenia, my będziemy starać się dalej po @Livia
Nela
Marcel
-
Witam Was kochane;)
Ja bardzo oczekiwałam na 2 kreseczki;D z tego względu, że w lipcu, dokładnie 27 lipca miałam zabieg-ciąża obumarła, bardzo byłam załamana, przez 3 miesiące nie mogłam się z tego podnieść. Natychmiast, a dokładnie po 2 tygodniach od zabiegu zaczęliśmy już nasze starania. Niestety co miesiąc załamka. Ale nastąpił szczęśliwy dzień, wiedziałam że pechowy 2013 nic mi dobrego nie przyniesie ,a 2014 za wszystko co było złe w poprzednim mi się odpłaci. 19.01.2014 rano, przed wyjazdem po naszego pupila, małego Labradorka o którym marzyliśmy, zobaczyłam 2 mocne różowe krechy Nie wpadłam w jakieś wielkie szczęście, bo boję się powtórki z rozrywki. Dziś wynik bt hcg... cdnWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 08:57
-
Hej dziewczyny i ja do was dolaczam;-) testowalam 22 i 24 stycznia obydwa po dwie kreski:-D termin do ginka mam na 12 lutego. Ogolnietotylko pobolewaja mnie piersi i czasami mam bole pidbrzusza podobnie jak podczas okresu.26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Hej Dziewczyny!
To i ja dołącze!! Po 1,5 roku starań i po drugiej IUI udało się! Pierwszy test pozytywny 22.01, beta 86, a po 48 godzinach 246. W piątek 31.01 idę na pierwszą wizytę, serduszka jeszcze pewnie nie usłyszę ale mam nadzieję zobaczyć mojego kropka ukochanego Cały czas nie wierzę i jestem jak pewnie każda z Was pełna obaw.
Gratuluje wszystkim dziewczynom.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019