X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr szybki przyrost beta HCG
Odpowiedz

szybki przyrost beta HCG

Oceń ten wątek:
  • Faelwen90 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2024, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta przyrasta szybko do pewnego momentu. U Ciebie już jest wysoka, stąd mniejszy przyrost. Nie stresuj się tylko czekaj na wizytę u lekarza.
    Na tym etapie bardziej miarodajne jest już USG.

lena98 lubi tę wiadomość

age.png
  • lena98 Nowa

Wysłany: 15 sierpnia 2024, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo za odpowiedź ☺️ mam nadzieję że bd dobrze

• Iwkaa Nowa

Wysłany: 15 sierpnia 2024, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faelwen90 wrote:
    To powinno być wszystko dobrze. Trzymam kciuki.
    Niestety ale zaczęłam mocniej krwawić więc leżę w szpitalu a w macicy dalej nic nie widać..beta przyrosła ładnie ale obawiam się że jutro skończy się na tabletce..

• Moli Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2024, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) byłam u lekarza w tygodniu, na razie ciąża okazała się młodsza niż liczyłam więc jeszcze nie było widać zarodka, musimy czekać dalej, ale sam duży wzrost beta HCG nie był komentowany przez lekarza, raczej pozytywna reakcja na same wartości.

• maja1405 Debiutantka

Wysłany: 14 października 2024, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bonnie1234 wrote:
    Palemka mam podobne obawy, bo u mnie:
    11.02 - beta 49
    13.02 - beta 241
    15.02 - beta 694

Też jestem po transferze, ale miałam pojedynczy zarodek.
    Wizyta dopiero za tydzień, ehhh, ile się człowiek musi ostresować :(
    Hej , i jaka okazała się ciaza?
    Mnoga.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ