X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Usg prenatalne - wyniki
Odpowiedz

Usg prenatalne - wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama.33 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam oti moje wyniki - 33 lata
    11t6d
    Crl 52,4
    Nt 1,8
    Tętno 167
    Kość nosow obecna

Ryzyko podstawowe
    T21 1:384
    T18 1:885
    T13 1:2790

Ryzyko skorygowane
    T21 1:922
    T18 1:2682
    T13 1:20000

Czekam na wyniki biochemiczne.
    Martwi mnie wynik trisomii 21.
    Z góry dzięki za odpowiedź

201808071762.png
    200603254670.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ