X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ustępujące objawy
Odpowiedz

Ustępujące objawy

Oceń ten wątek:
  • MMT Koleżanka

Wysłany: 24 stycznia 2019, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutnamiss wrote:
    Mi też osłablo wszystko w 8 tyg byłam na usg dziecko żyło ale teraz nie mam pojęcia co będzie bo piersi mniej bolą
    A teraz w którym tyg.jesteś? Kiedy masz wizytę u ginekologa? Ja w poniedziałek i siedzę jak na szpilkach.

• Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz w 11 wizytę mam we wtorek w 10 tyg i 1 dniu dziecko żyło

27a73b5519.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2019, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w ramach pocieszenia - mi z początkiem skończonego 7 tygodnia zniknęły wszystkie objawy - mdłości, senność, ból piersi a nawet zrobiły się ''sklapciałe'' ;). Oczywiście byłam pewna, że na pewno coś jest nie tak. Okazało się, że wszystko jest ok, serduszko bije :) po ponad tygodniu objawy wróciły, ale już w nieco innej formie.

• MMT Koleżanka

Wysłany: 25 lutego 2019, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 17tc. Oprócz bardzo delikatnego i sporadycznego pobolewania brzucha jak na okres tylko dużo łagodniejszego to nie mam żadnych objawów. Z ciąża wszystko ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutnamiss wrote:
    Teraz w 11 wizytę mam we wtorek w 10 tyg i 1 dniu dziecko żyło
    I jak u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból brzucha jak na okres albo ból jajników to jest dobry czy zły objaw? Ja się wczoraj stresowałam bo mnie bolało a dziś się denerwuje bo mnie nic nie boli... zwariuje chyba jak tak dalej ma być.

• Mosieczka Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cecylia wrote:
    Ból brzucha jak na okres albo ból jajników to jest dobry czy zły objaw? Ja się wczoraj stresowałam bo mnie bolało a dziś się denerwuje bo mnie nic nie boli... zwariuje chyba jak tak dalej ma być.
    Miałam tak samo. To normalne doszukujemy się objawow, a jak się pojawia to myślimy a czy to na pewno dobrze, że coś kluje, czy boli, i na odwrót :)

• Miszczynka Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja miałam bardzo wcześnie objawy tj mdłości i wrazliwe piersi ale nie kojarzyła tego jeszcze z ciąża. Później dolegliwości się rozkrecaly, doszła senność i zmęczenie, zawroty głowy. W 7tyg byłam na USG. Serduszko ładnie biło. W 8 tygodniu ucieszyła się że dolegliwości ustąpiły, choć nadal wnocy wstaealam do toalety. Niestety w 9tyg na USG dowiedziałam się że zarodek przestał się rozwijać, a jego wielkość wskazuję na to że stało się to chwilkę po USG w 7 tyg. Teraz czekam na poronienie i jak samo nie przyjdzie w ciągu 2 dni to będą je indukować. To była moja pierwsza ciąża ale lekarz powiedział że za 2_3 miesiące możemy wracać do gry. Trzymam za Was kciuki 😉

new begin lubi tę wiadomość

• gosiulla Znajoma

Wysłany: 1 lipca 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miszczynka wrote:
    Witam, ja miałam bardzo wcześnie objawy tj mdłości i wrazliwe piersi ale nie kojarzyła tego jeszcze z ciąża. Później dolegliwości się rozkrecaly, doszła senność i zmęczenie, zawroty głowy. W 7tyg byłam na USG. Serduszko ładnie biło. W 8 tygodniu ucieszyła się że dolegliwości ustąpiły, choć nadal wnocy wstaealam do toalety. Niestety w 9tyg na USG dowiedziałam się że zarodek przestał się rozwijać, a jego wielkość wskazuję na to że stało się to chwilkę po USG w 7 tyg. Teraz czekam na poronienie i jak samo nie przyjdzie w ciągu 2 dni to będą je indukować. To była moja pierwsza ciąża ale lekarz powiedział że za 2_3 miesiące możemy wracać do gry. Trzymam za Was kciuki 😉

jeśli to jakiekolwiek pocieszenie to duży % pierwszych ciąż kończy się poronieniem. Też to przeszłam i też w podobnym czasie.
    Nie załamuj się przede wszystkim, bo najważniejsze żeby zawsze mieć pozytywne nastawienie i w miare możliwości nie mieć presji ;)

3jgx43r8qli4y3zm.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ