X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Wielkosc GS a CRL
Odpowiedz

Wielkosc GS a CRL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka03 Nowa

Wysłany: 30 kwietnia 2023, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam zapytanie, czy ktoś miał taką sytuację, w której na usg wychodziła tygodniowa roznica miedzy wielkością pecherzyka a wielkością zarodka? Bardzo mnie to stresuje, niestety od mojego ginekologa nie mogłam nic na ten temat się dowiedzieć. GS wychodzi za każdym razem zgodnie z datą z OM, w wielkości CRL zawsze tydzień do tyłu.

• Natalia2023 Debiutantka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobną sytuację.Jak to wygląda teraz u Ciebie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ