Znamiona
-
Hey . Czy to przesad czy prawda ze jeżeli człowiek się czegos wystraszy i złapie za dane miejsce tam dziecko Będzie miało ślad ?? I od kt tygodnia takie rzeczy się dzieją . W późniejszej ciąży czy już w pierwszych tygodniach jak się człowiek wystraszy może już być .. ciagle nurtuje mnie to pytanie
-
Ania11 wrote:Powaznie . Naczytalam sie takich glupot ale tez powiem wam , ze jestem osobiscie takim przykladem ze mam myszke bo mama sie wytstraszyla w ciazy i zlapala za brzuch i dokladnie w tym samym miejscu mam blizne .. wiec to raczej nie przesad.
-
Ania11 wrote:Hey . Czy to przesad czy prawda ze jeżeli człowiek się czegos wystraszy i złapie za dane miejsce tam dziecko Będzie miało ślad ?? I od kt tygodnia takie rzeczy się dzieją . W późniejszej ciąży czy już w pierwszych tygodniach jak się człowiek wystraszy może już być .. ciagle nurtuje mnie to pytanie
Haha, niby idiotyzm, ale też to już od kilku osób słyszałam, nie ma co lekceważyć magii ludowej, więc jak się wystraszysz to nie łap się za twarz i okolice intymne, bo u dziecka będzie to głupio wyglądaćedwarda20, Ania11 lubią tę wiadomość
-
Nie no, dobry wątek, nie ma co. Weszłam, bo myślałam, że czegoś ciekawego się dowiem, ale póki co to jedyne czego się dowiedziałam to to, że musi być ze mnie niezwykle melodramatyczna osoba skoro moje dziecko ma małe znamię na dekolcie
edwarda20 lubi tę wiadomość
-